Supersuosittu Warrior Start -kurssi alkaa taas elokuussa. Varaa oma paikkasi nyt Early Bird -hintaan!

Mikä on TFW Stadin jäsenyys ja mitä se sisältää?

TFW Stadin jäsenyys - Mikä, miten ja missä?

TFW Stadi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa/Hietalahdessa, osoitteessa Ruoholahdenkatu 21 C, 00180 Helsinki (-2. kerros eli kellarikerros). Tervetuloa käymään!

TFW-treenit voi aloittaa koska vain, missä tahansa elämäntilanteessa ja ehkä tärkeintä – ei väliä, vaikka et olisi koskaan harrastanut kuntosaliharjoittelua tai viimeisimmästä treenikerrastasi olisi aikaa!

TFW Stadissa treenaaminen toimii pääsääntöisesti haluamasi pituisella jäsenyydellä. Useimmat meidän jäsenistä aloittavat ilmaiselta kokeilutunnilta, jonka lisäksi järjestämme aika ajoin myös aloituskursseja. Jos olet vasta aloittamassa toiminnallista harjoittelua, ja meillä ei ole juuri alkamassa aloituskurssia, niin sekään ei haittaa. Tule rohkeasti ilmaiselle kokeilutunnille ja aloita sen jälkeen haluamasi pituisella jäsenyydellä. Jokaisessa TFW-treenissä käydään läpi jokainen treenissä tehtävä liike, jonka lisäksi ammattitaitoiset valmentajamme auttavat kaikkia treenaajia, ja tarpeen mukaan auttavat myös korvaavien liikkeiden valinnassa. 

Mitä eroa jäsenyyksissä on?

TFW Stadin jokaisella jäsenyydellä treenaat kaikilla lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla. Käytännössä suurimpana erona jäsenyyksissä on niiden pituus ja sitoutumisen kautta määräytyvä hinta (mitä pidemmäksi aikaa sitoudut, sitä edullisemmin treenaat). Tämän lisäksi pidemmästä sitoutumisesta palkitaan myös veloituksettomilla taukoviikoilla, jotka voit hyödyntää jäsenyytesi aikana. Kaikki TFW Stadin määräaikaiset jäsenyydet (3 kk, 6 kk, 12 kk) jatkuvat ilman asiakkaan irtisanoutumista toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä aiemman sitoutumisen hinnan mukaisesti.

TFW Stadin jäsenyydet:

  • 12 kk jäsenyys: 93 € / 4 vko (sisältää neljä (4) viikkoa veloituksetonta taukoa)
  • 6 kk jäsenyys: 108 € / 4 vko (sisältää kaksi (2) viikkoa veloituksetonta taukoa)
  • 3 kk jäsenyys: 115 € / 4 vko (sisältää yhden (1) viikon veloituksettoman tauon)
  • Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys: 125 € / 4 vko


Näiden jäsenyyksien lisäksi meidän treeneihin voi ostaa 10 kerran määräkortin. 10 kerran kortti on voimassa kolme (3) kuukautta ostohetkestä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kokosimme tähän alle usein kysytyimpiä kysymyksiä treeneistämme ja jäsenyyksistämme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi alta, niin voit laittaa meille viestiä yllä olevan lomakkeen avulla, verkkosivujemme chat-ikkunassa tai sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Pärjäänkö TFW-treeneissä, jos minulla ei ole aiempaa kokemusta tai viime harjoittelukerrasta on kulunut paljon aikaa?
Pärjäät ihan varmasti! Kaikissa treeneissä jokainen liike käydään läpi ammattitaitoisen valmentajan avustuksella, ja jokainen urheilija tekee liikkeet oman päivän kuntonsa mukaan. Lisäksi kokeneet TFW-taistelijamme auttavat ensikertalaisia!

Miten jäsenyys maksetaan?
Jäsenyytemme laskutetaan neljän viikon laskutusjaksoissa. Ensimmäinen lasku saapuu sähköpostitse, jonka yhteydessä saamiesi ohjeiden avulla voit tilata itsellesi e-laskun helpottamaan omaa arkeasi.

Voinko maksaa jäsenyyden liikuntaedulla?
Tottakai voit! Meille käy kaikki liikuntaedut (Smartum, ePassi, Edenred). Saat liikuntaetujen käytöstä tarkemman ohjeistuksen liittyessäsi jäseneksi.

Kuinka pitkäksi aikaa jäsenyyteni sitoo minua?
Määräaikainen jäsenyys sitoo sinut valitsemaksesi määräajaksi (12 kk, 6 kk tai 3 kk). Määräaikaisen jäsenyyden jälkeen jäsenyys jatkuu ilman asiakkaan irtisanomista toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä aiemman sitoutumisen hinnan mukaisesti. Joustavin jäsenyytemme on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, jonka voit irtisanoa milloin vain 28 vuorokauden irtisanomisajalla ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Kuinka usein voin käydä treenaamassa?
TFW noudattaa metodia 4 Days 4 Ever (4D4E), eli viikossa suosittelemme treenaamaan maksimissaan 4 kertaa. Viikko-ohjelmaan kuuluu yksi Voima1 ja yksi Voima2 sekä yksi Hurrikaani 1/Circuit 1 ja yksi Hurrikaani 2/Cicruit 2. Jos et pääse esimerkiksi molemmille Voima-tunneille saman viikon sisällä niin ei kannata tulla kahdesti samalla Voima-tunnille, vaan pitää lepopäivä tai harrastaa jotain muuta urheilua. TFW Stadin keskivertoasiakas käy treeneissä noin 2-3 kertaa viikossa.

Miten treenit varataan?

Aktivoidessasi jäsenyyden TFW Stadiin saat tunnukset varausjärjestelmäämme, joka on saatavilla sekä verkkoversiona että mobiilisovelluksena (Google Play -kauppa, App Store -kauppa). Tunnit tulevat varattavaksi aina kaksi viikkoa etukäteen varausjärjestelmäämme.


Entä jos tunnit ovat täynnä?
Tunneille on useimmiten hyvin tilaa, mutta totta kai erityisesti suosituimmat tunnit (arki-iltojen klo 17.00 ja klo 18.00 alkavat tunnit) ovat välillä täynnä. Jos tunti on täynnä, niin ei hätää! Voit ilmoittautua jonoon tunnille, ja suurimmassa osassa tapauksista myös pääset haluamallesi tunnille! Tunti tulee perua viimeistään neljä (4) tuntia ennen tunnin alkua, joten sinulla on vielä hyvin aikaa reagoida saadessasi jonosta paikan tunnille.


Mitä, jos minun pitää perua jo varaamani tunti?

Välillä tulee muuttujia, ja kaikkiin jo sovittuihin menoihin ei pääse! Ei hätää, tunnin voi perua neljä (4) tuntia ennen varatun tunnin alkua. Emme myöskään ole turhamaisia – jos sinun pitää perua tunti myöhemmin kuin neljä tuntia ennen tunnin alkua painavasta syystä, niin ei hätää. Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@tfwstadi.com, niin me perumme tunnin puolestasi.

Haluatko liittyä jäseneksi tai kysyä jotain?

Meidän jäsenyyden voit ostaa helposti itse verkkokaupastamme, mutta monien kanssa sovimme jäsenyyden aloittamisesta sähköpostitse tai puhelimitse. Täytä oheinen lomake tiedoillasi, ja lähdetään edistämään sinun hyvinvointiasi! Voit myös aina soittaa asiakaspalveluumme 010 319 0780 (arkisin klo 10.00-15.00) tai laittaa meille sähköpostia info@tfwstadi.com.

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Verkkokaupassamme voit maksaa ePassin ja Smartumin liikuntarahalla. Jos haluat hyödyntää Edenredin liikuntarahoja, valitse liikuntaedun tarjoajan portaalissa toimipiste TFW Stadi, tee maksusuoritus ja lähetä suorituksesta kuvakaappaus meille sähköpostitse info@tfwstadi.com. Kaikissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivujemme chatin kautta!

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi
ePassi-logo-TFW-Stadi
Edenred-logo-TFW-Stadi

Mitä kaikkea muuta jäsenyys sisältää?

TFW Stadin jäsenyys sisältää huikeiden treenien ja hauskan treeniyhteisön lisäksi vielä paljon muutakin!

Tässä koontia muista asioista, jotka saat liittyessäsi TFW Stadin treenijengiin:

  • Helppolukuisen ja todella kattavan TFW Warrior Shred -oppaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi tukemaan.
  • Pääsyn salimme omaan, tsemppaavaan ja innostavaan TFW Stadi Warriors Facebook-ryhmään
  • Motivoivan ja tukevan yhteisön harjoittelusi tueksi
  • Hauskoja, kuukausittaisia tempauksia TFW Stadin asiakkaiden viihdyttämiseksi
  • Huikeat edut TFW Stadin asiakkaille (esim. alennus HUH Helsingin hieronta- ja kehonhuoltopalveluista, alennus Puhdistamon verkkokauppaan, jne.)

Usein kysytyt kysymykset

TFW-treenit sopivat kaikille, jotka haluavat pitää itsestään huolta sekä fyysisesti että henkisesti. Toiminnallisten TFW-treenien avulla kehität itseäsi, kasvatat voimatasojasi ja saat onnellista fiilistä arkeesi. Jos kuitenkin haluat kokeilla ennen ostopäätöstä, niin varaa itsellesi ilmainen kokeilutunti!

Pärjäät ihan varmasti! Kaikissa treeneissä jokainen liike käydään läpi ammattitaitoisen valmentajan avustuksella, ja jokainen urheilija tekee liikkeet oman päivän kuntonsa mukaan. Lisäksi kokeneet TFW-taistelijamme auttavat ensikertalaisia!

Meillä TFW Stadissa tunneille on mahdollista osallistua arkena aamuisin (klo 6.30-8.30), lounasaikaan (klo 11.00-12.00) ja iltaisin (klo 16.00-20.00). Tämän lisäksi lauantaina aamupäivästä voi käydä nappaamassa energisen startin viikonloppuun treeneistä!

Tämä on tietysti yksilöllistä, mutta keskiverto TFW Stadin asiakas käy treeneissä 2-3 kertaa viikossa. TFW-metodin mukaisesti treenataan 4Days4Ever, eli neljä kertaa viikossa loppuelämän – tämä ei kuitenkaan ole vaatimus! Kaikki treenaavat oman fiiliksen, arjen aikataulujen ja oman jaksamisensa mukaisesti. Yksikin treeni viikossa on parempi kuin ei yhtään!

Kyllä voit. Meille käy kaikki liikunta- ja hyvinvointiedut (Smartum, Edenred, ePassi). Mikäli sinulla on enemmän saldoa liikuntaetupalvelusta, voit maksaa sitä meille myös ennakkoon, jolloin se kuitataan automaattisesti tulevilta laskuiltasi.

Mikäli sairastut, voit hakea hyvitystä jäsenyyteesi sopimusehtojemme mukaisesti. Hyvitämme jäsenyydestä lääkärintodistusta (10 vrk omavastuu).

Pidempiin jäsenyyksiimme (12 kk, 6 kk, 3 kk) kuuluu veloituksettomat tauko-oikeudet. 12 kk jäsenyyden aikana voit pitää taukoa neljä viikkoa, 6 kk jäsenyyden aikana kaksi viikkoa ja 3 kk jäsenyyden aikana yhden viikon. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys on voimassa kerrallaan neljä viikkoa, eikä sisällä erillistä tauko-oikeutta.

TFW-metodi jakaantuu karkeasti kahteen erilaiseen treenimuotoon – Voima-tunnit (Voima 1 ja 2) kehittävät lihaskuntoa ja Hurrikaani/Circuit-tunnit (Hurrikaani/Circuit 1 ja 2) taas kestävyyttä ja aerobista kuntoasi. Jos käyt treeneissä esimerkiksi kolme kertaa viikossa, niin kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita Voima-tunnit ja näiden lisäksi yksi Hurrikaani/Circuit-tunti viikko-ohjelmaasi.

Edellä mainittujen lisäksi viikko-ohjelmastamme löytyy myös Speed&Strength-tunti, joka on Voima- ja Hurrikaani-tuntien sekoitus. Tällä todella suositulla tunnilla voit korvata esimerkiksi Hurrikaani/Circuuit-tunnin!

Jäsenenämme voit aina kysyä neuvoja valmentajilta tuntien yhteydessä  tai laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Tässä tapauksessa kolme kuukautta ostohetkestä voimassa oleva 10 kerran kortti voisi olla sinulle oiva valinta. 10 kerran kortti oikeuttaa kaikille lukujärjestyksemme mukaisille tunneille. Pääset ostamaan 10 kerran kortin verkkokaupastamme täältä.

Oston yhteydessä sinulle aktivoidaan tunnukset varausjärjestelmäämme, joka toimii niin verkkoselainversiona että mobiilisovelluksena (iOS ja Android). Saat ohjeet varausten tekemiseen tilauksesi yhteydessä. Ongelmatilanteissa voit aina laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Jäsenyytemme laskutetaan neljän viikon laskutusjaksoissa. Ensimmäinen lasku saapuu sähköpostitse, jonka yhteydessä saamiesi ohjeiden avulla voit tilata itsellesi e-laskun helpottamaan omaa arkeasi.

Jäsenyys tulee irtisanoa sähköpostitse info@tfwstadi.com viimeistään 28 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkamista. Tarkemmat ohjeet irtisanomiseen löydät sopimusehdoistamme.

Mahtavaa! Laita meille viestiä verkkosivujen chat-ikkunassa (oikeassa alalaidassa) tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. :)

Lue lisää TFW-harjoittelusta

7 syytä aloittaa TFW-harjoittelu
Treeni

7 syytä aloittaa TFW-harjoittelu

Artikkeli päivitetty 4.2.2024 Monet laittavat meille viestiä, että TFW-treenit ovat kiinnostaneet jo pidemmän aikaa, mutta ei tiedä miten aloittaa. Monet miettivät myös, millaisia TFW-treenit ovat

Treeni

Millainen on TFW-kokeilutunti ja mitä siellä tapahtuu?

Oletko miettinyt TFW-treenien aloittamista, mutta mahdollisesti mietit, mitä kokeilutunnilla tapahtuu ja miksi me suosittelemme kokeilutunniksi Hurrikaani-/Circuit-tuntia? Kokosimme tähän artikkeliin tietoa kokeilutunnin kulusta. Kaikissa kysymyksissä laita

Treeni

Aitoja kokemuksia TFW-treenaajilta – Osa 1

Artikkeli päivitetty 16.10.2023 Millaista se TFW-harjoittelu oikein? Mitä siellä tehdään, viihtyykö/pärjääkö jos on esimerkiksi vähän ujompi? Mitä jos ei ole koskaan käynyt kuntosalila tai viime

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

Warrior Start -aloituskurssi 50 € alennuksella

Onko aktiivisesta treenaamisesta aikaa, tai haluaisit muuten vaan uuden startin terveellisille elämäntavoille? Siinä tapauksessa TFW Stadin Warrior Start -kurssi on oikea paikka sulle! Säästä 50 € varaamalla paikkasi ennen 21.7.2024!