Supersuositun Warrior Start -aloituskurssin paikat myydään nyt. Varaa paikkasi pian!

TFW-Stadi-logo-official

Yrityksille

Askeleen päässä henkilöstön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

Viimeiset pari vuotta maailmanlaajuisen pandemian keskellä ovat varmasti terävöittäneet sitä faktaa, että yrityksen henkilöstön jaksaminen on tärkeää muutosten ja kiireen keskellä. Mikäpä olisi parempi tapa motivoida työntekijöitä, kuin energinen tunti TFW-liikuntaa yhdessä?

TFW Stadin yritysyhteistyön hittituote on yrityksen oma toistuva viikkotunti, jossa tiimi käy yhdessä hikoilemassa lisää energiaa arkeen työntekijöitä yhdistävällä tavalla.

Ota yhteyttä

Ihan mahtavaa, että olet kiinnostunut TFW Stadin yritysyhteistyöstä! Soita tai laita viestiä Mikolle, niin lähdetään yhdessä rakentamaan teidän tiimille sopivaa kokonaisuutta.

Mikko Salonen

Toimitusjohtaja
Yritysmyynti, yhteistyöt
mikko@tfwstadi.com
+358 (0)40 860 4330

Yhteydenottolomake

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Yrityksen oma viikkotunti

Yrityksen oma viikkotunti on TFW Stadin yritysyhteistyön hittituote! Omalla, toistuvalla viikkotunnilla yritys saa lisää energiaa arkeen työntekijöitä yhdistävällä tavalla. Yrityksenne mukana treeneissä on joka viikko sama, ammattitaitoinen TFW-valmentaja, joka seuraa työntekijöiden kehitystä ja reagoi myös arjen tilanteisiin. Takuuvarma tuote!

Tyhy- ja tykypäivät

Mikä olisi parempaa, kuin aloittaa yrityksenne virkistyspäivä TFW-treenillä? TFW Stadissa yksittäisen yritystunnin järjestäminen on vaivatonta – ja keskeisen sijainnin vuoksi pääsette nopeasti eteenpäin. Tarvittaessa henkilöstön yhteinen aamupala onnistuu vaikkapa samassa talossa treenin kanssa!

Yrityksellenne räätälöity valmennus-
kokonaisuus

Haluatteko jotain enemmän? Onko yrityksessänne käynnissä kuntoiluhaaste, jonka tueksi TFW-harjoittelu sopisi mainiosti? Jutellaan tarpeestanne yhdessä ja tehdään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Tilat tapahtumaasi

TFW Stadi tarjoaa loistavat puitteet tapahtumanne järjestämiselle. Keskeinen sijainti, hyvät sosiaalitilat ja valmis äänentoisto takaavat vaivattoman tapahtuman järjestämisen. Suunnitellaan yhdessä teille loistava tapahtuma keltaisten seinien sisällä!

Markkinointi-
yhteistyö

TFW Stadi on todella yhteisöllinen kuntosali, ja siten loistava markkinapaikka tuotteidesi esille nostamiseen. Yrityksemme myynnistä vastaa markkinoinnin moniosaaja Mikko, joten hyvistä ideoista ei varmasti tule pulaa!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

Tiesitkö, että voit tulla meille kokeilemaan ilmaiseksi?

TFW-harrastus on helppo aloittaa ilmaiselta kokeilutunnilta, jonka jälkeen voit hypätä suoraan mukaan TFW Stadin positiiviseen yhteisöön. Varaa oma kokeilutuntisi oheisen linkin kautta. Nähdään salilla!