Treenaa kesä-heinäkuu edullisesti 179 € (norm. 268 €). Lue lisää ja osta jäsenyytesi nyt!

Yrityksille

Askeleen päässä henkilöstön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

Viimeiset pari vuotta maailmanlaajuisen pandemian keskellä ovat varmasti terävöittäneet sitä faktaa, että yrityksen henkilöstön jaksaminen on tärkeää muutosten ja kiireen keskellä. Mikäpä olisi parempi tapa motivoida työntekijöitä, kuin energinen tunti TFW-liikuntaa yhdessä tai TFW Stadin yhteiskäyttöjäsenyys, jossa yrityksen työntekijät voivat hyödyntää toiminnallisen harjoittelun mahdollisuutta kevyellä mallilla?

TFW Stadin yritysyhteistyön hittituote on yrityksen oma TFW-tunti, jossa tiimi käy yhdessä hikoilemassa lisää energiaa arkeen työntekijöitä yhdistävällä tavalla. Tunti voidaan järjestää toiveiden mukaan joka viikko, joka toinen viikko tai vaikkapa kerran kuukaudessa. Toinen mainio tuotteemme on yhteiskäyttöjäsenyydet, jossa yrityksen työntekijät voivat käydä samalla kortilla treenaamassa ilman, että heidän tarvitsee itse sitoutua jäsenyyteen.

Oma yritystunti TFW Stadissa

Miltä kuulostaisi oma TFW-tunti TFW Stadissa teidän huippuporukan kesken? Meidän treeneissä saatte mahdollisuuden treenata hauskoissa, mutta sopivalla tavalla haastavissa treeneissä ja samalla kehittää tiimin yhteishenkeä. Teidän yritystunti on aina samana, ennalta sovittuna ajankohtana ja teitä valmentaa sama valmentaja, joka oppii tuntemaan kaikki urheilijat. Halutessanne tuntien yhteydessä voidaan lisäksi järjestää erilaisia testejä (esim. sprinttitestit, punnerrustestit, erilaiset vatsalihastestit), joiden avulla oman kehityksen seuraaminen on mielenkiintoisempaa.

Mitä yrityksen oma TFW-tunti käytännössä tarkoittaa?

Omalla TFW-tunnilla treenaatte omassa porukassanne ammattitaitoisen TFW-valmentajan ohjeistuksella. Voitte treenata haluamanne mukaan joko joka viikko, joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa:

  • TFW-treenit joka viikko: 1000 €
  • TFW-treenit joka toinen viikko: 550 €
  • TFW-treenit kerran kalenterikuukaudessa: 300 €


Kaikki hinnat per kalenterikuukausi ja alv. 0 %.

Mikäli olette kiinnostunut räätälöidystä treenimahdollisuudesta tai haluatte järjestää TFW Stadissa treenin osana virkistyspäiväänne, voitte sparrailla asiaa Mikon kanssa!

TFW Stadin yhteiskäyttö-
jäsenyys

Yhteiskäyttöjäsenyyden avulla yrityksen työntekijät treenaavat TFW Stadin supersuosituissa treeneissä ilman, että heidän tarvitsee itse sitoutua jäsenyyteen. Tämä sopii esimerkiksi tiimeille, jossa työntekijöillä on muita harrastuksia, mutta haluaisivat harrastaa myös toiminnallista harjoittelua. Yhteiskäyttöjäsenyyttä voi käyttää rajaton määrä työntekijöitä yrityksen sisällä. Jäsenyys toimii samalla tavalla, kun normaalikin jäsenyys, eli yhdellä jäsenyydellä voi varata yhden tunnin per vuorokausi. Hinta laskutetaan yritykseltä sopimuksen mukaan, ja hinta määräytyy käytössä olevien jäsenyyksien mukaan:

  • Kaksi jäsenyyttä: 299 € / 4 vko
  • Kolme jäsenyyttä: 449 € / 4 vko
  • Neljä jäsenyyttä: 599 € / 4 vko
  • Kuusi jäsenyyttä viiden hinnalla: 749 € / 4 vko


Kaikki hinnat alv. 0 %.

Muun muassa nämä yritykset treenaavat meillä

Mikko kertoo mielellään lisää

Ihan mahtavaa, että olet kiinnostunut mahdollisuudesta parantaa yrityksenne henkilöstön hyvinvointia TFW Stadissa. Soita tai laita viestiä mulle – keskustelen mielelläni teidän tarpeista ja sparrailen siinä, miten me voitaisiin mahdollisesti auttaa!

Mikko Salonen

Toimitusjohtaja
Yritysmyynti, yhteistyöt
mikko@tfwstadi.com
+358 (0)40 860 4330

Kysy lisää yritystunneista

Laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos emme, olemme koko teidän henkilöstölle velkaa kymppikortit TFW Stadiin ja päälle tietysti pullakahvit.

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Yrityksen oma viikkotunti

Yrityksen oma viikkotunti on TFW Stadin yritysyhteistyön hittituote! Omalla, toistuvalla viikkotunnilla yritys saa lisää energiaa arkeen työntekijöitä yhdistävällä tavalla. Yrityksenne mukana treeneissä on joka viikko sama, ammattitaitoinen TFW-valmentaja, joka seuraa työntekijöiden kehitystä ja reagoi myös arjen tilanteisiin. Takuuvarma tuote!

Tyhy- ja tykypäivät

Mikä olisi parempaa, kuin aloittaa yrityksenne virkistyspäivä TFW-treenillä? TFW Stadissa yksittäisen yritystunnin järjestäminen on vaivatonta – ja keskeisen sijainnin vuoksi pääsette nopeasti eteenpäin. Tarvittaessa henkilöstön yhteinen aamupala onnistuu vaikkapa samassa talossa treenin kanssa!

Yrityksellenne räätälöity valmennus-
kokonaisuus

Haluatteko jotain enemmän? Onko yrityksessänne käynnissä kuntoiluhaaste, jonka tueksi TFW-harjoittelu sopisi mainiosti? Jutellaan tarpeestanne yhdessä ja tehdään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Tilat tapahtumaasi

TFW Stadi tarjoaa loistavat puitteet tapahtumanne järjestämiselle. Keskeinen sijainti, hyvät sosiaalitilat ja valmis äänentoisto takaavat vaivattoman tapahtuman järjestämisen. Suunnitellaan yhdessä teille loistava tapahtuma keltaisten seinien sisällä!

Markkinointi-
yhteistyö

TFW Stadi on todella yhteisöllinen kuntosali, ja siten loistava markkinapaikka tuotteidesi esille nostamiseen. Yrityksemme myynnistä vastaa markkinoinnin moniosaaja Mikko, joten hyvistä ideoista ei varmasti tule pulaa!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)