Supersuosittu Warrior Start -kurssi alkaa taas elokuussa. Varaa oma paikkasi nyt Early Bird -hintaan!

Mitä on TFW?

TFW-metodi on käytössä maailmanlaajuisesti

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. TFW yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ravintovalmennusta ja henkistä valmennusta unohtamatta, ja se on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla. Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Training For Warriors- ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC) parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan. TFW ei ole kuitenkaan vain urheilijoita varten. Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa saavuttavat uskomattomia tuloksia ja voittavat itsensä TFW- metodin avulla päivittäin. Haluatko Sinä kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä parantaa itsetuntoasi? Ota TFW- haaste vastaan ja aloita treenaaminen kanssamme aidosti innostavassa ympäristössä.

Vieraile myös Training for Warriorsin kansainvälisillä sivuilla saadaksesi lisää tietoa toiminnastamme maailmalla.

TFW Stadin tiimi antaa kaikkensa

TFW Stadi on lokakuussa 2021 itsenäistynyt TFW Helsingin pikkusisar. Tämä Stadin Smaragdi on avattu Kamppiin Ruoholahdenkadulle jo huhtikuussa 2018, ja nyt on aika laittaa uuden omistajaporukan myötä uusi vaihde silmään!

Pitkäaikainen Stadin päävalmentaja Karoliina Salonen istuu ohjaamossa. Pelkääjän paikalla istuu markkinoinnin sekä myynnin moniosaaja Mikko Salonen, kyydissä istuu myös talousguru Juha Riippi, intohimoinen urheilija ja musiikkimies Ossi Saarinen sekä viiniasiantuntija ja somespesialisti Anton Varho.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

Warrior Start -aloituskurssi 50 € alennuksella

Onko aktiivisesta treenaamisesta aikaa, tai haluaisit muuten vaan uuden startin terveellisille elämäntavoille? Siinä tapauksessa TFW Stadin Warrior Start -kurssi on oikea paikka sulle! Säästä 50 € varaamalla paikkasi ennen 21.7.2024!