Aloittaminen

Hienoa, että pääsit tänne asti!

TFW-harjoittelun aloittaminen TFW Stadissa on helppoa. Kaikki lukujärjestyksemme mukaiset Hurrikaani ja Circuit -tunnit soveltuvat ensikertalaiselle. Jokaisella tunnilla sua on avustamassa ammattitaitoinen TFW-valmentaja sekä muut kokeneet TFW-treenaajat. TFW-harjoittelu sopii kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta, joten pärjäät tunnilla varmasti!

Voit varata kokeilutunnin tältä sivulta löytyvän lomakkeen avulla tai sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Järjestämme aika ajoin myös TFW Warrior Start -aloituskursseja. 8 viikon kurssin aikana käydään läpi TFW-liikkeitä omassa, kurssin aikana tutuksi tulevassa, pienryhmässä. Voit kysyä seuraavan aloituskurssin ajankohtaa sähköpostitse asiakaspalvelustamme info@tfwstadi.com.

Aloita näin

1. Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

2. Tule mestoille

Tule hyvissä ajoin mestoille osoitteeseen Ruoholahdenkatu 21, 00180 Helsinki. Meidät löydät -2. kerroksesta, eli kellarista.

3. Valitse itsellesi sopiva jäsenyys

Toivottavasti kokeilutunnilla oli kivaa! Jos tarvitset jeesiä sopivan jäsenyyden valinnassa, niin ole ihmeessä yhteydessä meidän asiakaspalveluun info@tfwstadi.com.

Lokakuun jokaisena lauantaina ilmaisia näytetunteja

TFW Stadin itsenäistymisen kunniaksi järjestämme lokakuun neljänä lauantaina ilmaisia näytetunteja uusille halukkaille treenaajille. Jos olet nykyinen TFW Stadin asiakas, niin voit ehdottomasti napata kaverisi ja tulla mukaan treenaamaan tunnille!

Varaa ilmainen kokeilutunti

Miten löydät itsellesi sopivan kokeilutunnin?
Kaikki lukujärjestyksemme mukaiset Hurrikaani ja Circuit -tunnit soveltuvat ensikertalaiselle.
Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Osta jäsenyys

Olet enää askeleen päässä TFW-treeneistä, me lämmitämme salia jo sua varten. Osta jäsenyys sivuiltamme ja tule mukaan treenaamaan jo tänään!

TFW Stadi - Harjoitusajat, syksy 2021

 MAANANTAITIISTAIKESKIVIIKKOTORSTAIPERJANTAILAUANTAISUNNUNTAI
6:30Voima 1Hurrikaani / Circuit 1Voima 2Hurrikaani / Circuit 2
7:30Voima 1YksityistuntiVoima 2
9:00Voima 2
10:00Hurrikaani / Circuit 2
11:00Voima 1Hurrikaani / Circuit 1Voima 2Hurrikaani / Circuit 2TFW Stadi Warrior Start
12:00
13:00
16:00Hurrikaani / Circuit 2
17:00Voima 1Hurrikaani / Circuit 1Voima 1Voima 2Voima 2
18:00TFW Stadi Warrior StartHurrikaani / Circuit 1TFW Stadi Warrior StartVoima 2
19:00Hurrikaani / Circuit 1Voima 1Hurrikaani BLKHurrikaani / Circuit 2
20:00

Lokakuun ilmaiset näytetunnit

TFW Stadin itsenäistymisen kunniaksi järjestämme lokakuun neljänä lauantaina ilmaisia näytetunteja uusille halukkaille treenaajille. Jos olet nykyinen TFW Stadin asiakas, niin voit ehdottomasti napata kaverisi ja tulla mukaan treenaamaan tunnille!