Supersuosittu Warrior Start -kurssi alkaa taas elokuussa. Varaa oma paikkasi nyt Early Bird -hintaan!

Aitoja kokemuksia TFW-treenaajilta – Osa 1

Artikkeli päivitetty 16.10.2023

Millaista se TFW-harjoittelu oikein? Mitä siellä tehdään, viihtyykö/pärjääkö jos on esimerkiksi vähän ujompi? Mitä jos ei ole koskaan käynyt kuntosalila tai viime kerrasta on jo pitkän aikaa? Näitä kysymyksiä saadaan tosi usein, ja ajateltiin vastata näihin haastattelemalla meidän asiakkaita. Tässä siis aitoja kokemuksia TFW-treenaajilta – osa 1. Jos haluat jakaa omia kokemuksiasi tai kysyä lisää, voit aina laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@tfwstadi.com tai huikata verkkosivuilta löytyvässä chat-ikkunassa. Vastaamme mahdollisimman pian!

TFW-treeni kehittää ja saa aikaan tuloksia

TFW-metodi perustuu yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn treenimetodiin, jonka avulla hän on valmentanut monia alansa huippuja (NFL, NBA, UFC, MLB). Martin kehittikin TFW-metodin noista treeneistä sopimaan kaikille kuntoliikkujille – treeneissä tehdään harjoitteita tavoitteellisesti ja järkevästi, mutta kuitenkin fiksusti. Siis siten, että päästään myös ensi viikolla treeneihin ja saadaan positiivisempaa fiilistä erityisesti salin ulkopuolella tapahtuvaan arkeen perheen ja ystävien kanssa. Halutessasi voit lukea lisää TFW-metodista täällä.

”TFW:llä treenaamisessa on järkeä. Tuntien sisältö on mietitty fiksulla tavalla kehittäväksi, kanssatreenaajat ovat kannustavia ja meininki pysyy posin puolella koko ajan. Tuloksia on kertynyt ja lystiä on ollut. Vahva suositus sekä kokeneemmille, että vasta-alkaville kuntoilijoille.”

Antti Saarela, aloitti TFW Stadissa 2018

Varaa treeni ja saavu paikalle – kaikki muu tapahtuu kuin itsestään

TFW-yhteisö on maailmanlaajuinen (treenaajia globaalisti yli 10 000) ja eri maissa on tottakai eri tavat. Kaikkia TFW-saleja kuitenkin yhdistää tiivis yhteisö, johon jokainen on tervetullut. Meillä TFW:llä kaikista treenaajista pidetään huolta! Parasta treenaamisessa onkin se, että suurin askel tapahtuu, kun varaa treenin mobiilisovelluksessa ja saapuu oikeaan aikaan paikalle. Ammattitaitoiset valmentajat ja huippu TFW-yhteisö kyllä kannustavat parhaaseen suoritukseen joka ikinen treenikerta.

Entisenä joukkueurheilijana yksin salilla puurtaminen ei innostanut. Parasta on, että salilla treenataan yhdessä. Keltaisten seinien sisällä on aina mahtava joukko treenikavereita ja fiilis treenin jälkeen on aina huipussaan! Treenaaminen on tehty helpoksi: tarkkaan mietitty ohjelmointi ja huiput valmentajat takaavat kehittymisen. Sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle!

Heidi Aahe, aloitti TFW Stadissa 2018

Treenit koukuttavat hyvällä tavalla

Meidän myynti- ja markkinointiteksteissä usein sanotaan, että ”kohta huomaatkin, että et malta odottaa seuraavaa treenikertaasi”. Mutta tämä pitää niin hyvin paikkansa! Treeneissä on hauskaa, ja vaikka kroppaa viedään välillä äärimmilleen rasituksen suhteen, joka treenistä salilta lähtee eteenpäin iso joukko hymyileviä ja itseensä (sekä treenikavereihin!) tyytyväisiä tyyppejä.

Tämä harrastus ja sali merkitsee tosi paljon. En ole itse koskaan ollut niin voimakas ja hyvässä kunnossa kuin teidän treenien ansiosta ja mikään muu harrastus ei ole koukuttanut samalla tavalla. Porukka ja valmentajat on ihan parasta!

Marjukka Kinnunen, aloitti TFW Stadissa 2019

TFW-treeneistä löytää myös elämänmittaisia ystäviä

Ollaan kuultu ja nähty lukemattomia tarinoita, kuinka TFW-saleilta on löytynyt ystäviä, joiden kanssa klikkaa heti alusta alkaen. Eikä ihme, kun yhteisesti löytyy ainakin yksi, hyvin vahva mielenkiinnon kohde! TFW:llä yksi parhaita juttuja onkin, että treeneissä käydään sekä oman fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin takia – fyysistä ruokitaan hyvällä treenillä ja henkistä syvillä ystävyyssuhteilla.

”Aloitin TFW Stadissa treenaamisen tammikuussa 2021 ja heti ekasta treenistä lähtien tiesin, että tää on nyt se kauan etitty ”mun juttu”. Keltaisten seinien sisältä löytyy ammattitaitoset ja aivan huiput valmentajat, jotka työntää sua omaan parhaaseen suoritukseen joka kerta. Ja treenikaverit – näistä voisin kertoa vaikka loppupäivän – meiän sali on täynnä huipputyyppejä ja en ees osaa laskea monta kertaa ois viimeset sitoutit tai punnerrukset jääny tekemättä ilman treenikavereiden kannustusta.

Mia Pyysing, aloitti TFW Stadissa 2021

TFW:llä voit löytää uudelleen liikunnan ilon

Kuten jo tässäkin artikkelissa on päästy toistamaan, TFW:llä pidetään ensiksi hauskaa ja sen jälkeen treenataan. Jotta salille jaksaa tulla kerta toisensa jälkeen uudestaan, on tärkeää että harrastus on hauskaa, eikä treeneihin lähteminen tunnu ylitsepääsemättömältä taakalta. Jos et usko, niin tuu itse kokeilemaan!

TFW Stadi on auttanut minua löytämään liikunnan riemun uudelleen sen jälkeen kun lopetin ammattilaisurheilijan elämän vuonna 2013. TFW Stadi on ollut yksi parhaista ratkaisusta mitä olen tehnyt Helsinkiin muuton jälkeen ja olen siitä ylpeä, että olen päässyt harjoittelemaan kaikkien teidän valmentajien alaisuudessa ja mahtavien treenikavereiden tukemana. Olen kiitollinen teille kaikille valmentajille.

Tuomas Nissinen, aloitti TFW Stadissa 2019

Kiitos artikkelin lukemisesta, ja ihan mahtavaa että TFW-treenit kiinnostavat! Jos haluat tulla kokeilemaan, niin klikkaa meidän Aloittaminen-sivulle. Ekalle treenille pääsee aina kokeilemaan ilmaiseksi. Meillä voi aloittaa suoraan lukujärjestyksen mukaisella tunnilla, tai vaihtoehtoisesti pienryhmässä omalla aloituskurssilla. Molemmat tavat ovat hyviä, mutta tosiaan – TFW-treenit sopivat kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta ja nykyisestä kuntotasosta huolimatta. Jos haluat kysyä, mikä olisi sinulle sopivin tapa, voit laittaa myös sähköpostia meille info@tfwstadi.com tai huikata verkkosivujen chat-ikkunassa. Toivottavasti nähdään TFW Stadissa!

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)