Treenaa kesä-heinäkuu edullisesti 179 € (norm. 268 €). Lue lisää ja osta jäsenyytesi nyt!

Hinnasto

Valitse sinulle sopiva TFW-jäsenyys

Kaikki jäsenyytemme oikeuttavat treeneihin kaikilla lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla. Mitä pidemmän sitoutumisajan valitset, sitä edullisemmin treenaat. Lisäksi pidemmissä jäsenyyksissä on myös mahdollisuus veloituksettomiin lomajaksoihin. Lisäksi palkitsemme pidemmän sitoutumisen myös jatkossa, sillä määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu halutessasi toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä aiemman sitoutumisen hinnan mukaisesti.

TARJOUS! KESÄ-HEINÄKUUN TREENIT

179 €

/ koko kesä-heinäkuu (1.6.-31.7.2024, norm. 268 €)

Kesällä tekee mieli rauhoittua ja nauttia auringosta, mutta mikäpä olisi parempaa kuin hyvä ja hikinen treeni TFW Stadissa (ilmastoiduissa tiloissa), ja sen jälkeen Hietsuun nauttimaan auringosta ja vaikka jäätelöstä.

Päätettiin laittaa superedullinen tarjous kesä-heinäkuun treeneistä, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan TFW-treenien energiasta ja fiilistelemään kesää mahtavan treeniyhteisön kanssa! Tällä tarjousjäsenyydellä treenaat 1.6.-31.7.2024 välisen ajan edulliseen hintaan 179 € (norm. 268 €).

Voit halutessasi maksaa jäsenyyden kertamaksuna (179 €) verkkokaupassamme, tai kahdessa osassa. Kahdessa osassa maksaessasi maksat verkkokaupassamme ensimmäisen erän (89,50 €), toisesta erästä saat laskun sähköpostiisi kesäkuun puolivälissä. Laskun eräpäivä on 2.7.2024.

12 kk jäsenyys

93 €

/ 4 viikkoa

TFW Stadin jäsenyydellä treenaat kaikilla ammattitaitoisten TFW-valmentajiemme ohjaamilla tunneilla. 12 kk jäsenyys on edullisen hintansa lisäksi myös joustava – jäsenyyteen kuuluu neljän viikon veloitukseton lomajakso, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 93 € / 4 vko.

Tämä on suosituin jäsenyytemme!

6 kk jäsenyys

108 €

/ 4 viikkoa

TFW Stadin jäsenyydellä treenaat kaikilla ammattitaitoisten TFW-valmentajiemme ohjaamilla tunneilla. 6 kk jäsenyyteen kuuluu myös kahden viikon veloitukseton taukojakso, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 108 € / 4 vko.

3 kk jäsenyys

115 €

/ 4 viikkoa

TFW Stadin jäsenyydellä treenaat kaikilla ammattitaitoisten TFW-valmentajiemme ohjaamilla tunneilla. 3 kk jäsenyys on hyvä valinta, jos et halua sitoutua pitkäksi aikaa. Tähän jäsenyyteen kuuluu myös viikon veloitukseton taukojakso, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 115 € / 4 vko.

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys

125 €

/ 4 viikkoa

TFW Stadin jäsenyydellä treenaat kaikilla ammattitaitoisten TFW-valmentajiemme ohjaamilla tunneilla. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys on kaikista joustavin vaihtoehto jäsenyydeksi, koska se on voimassa vain neljä viikkoa kerrallaan. Voit siis irtisanoa jäsenyyden 28 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkua.

Tämä on joustavin jäsenyytemme!

Määräkortit

Määräkortti on loistava päätös, jos et ehdi meille treenaamaan ihan niin usein. Määräkortti aktivoituu heti, ja on voimassa tuotteessa mainitun ajan ostohetkestä.

10 kerran kesäkortti

129 €

Tarjous voimassa 31.5.2024 klo 23:59 asti. 10 kerran kesäkortti on voimassa ostohetkestä 31.7.2024 asti.

Kymmenen kerran kortti on loistava valinta, jos et ehdi treenaamaan meillä ihan niin usein. Kymmenen kerran kortilla voit treenata kaikilla lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla. Kortti aktivoituu heti verkkokauppaoston yhteydessä.

Äitien Voima -tunnit

198 €

Kymmenen kerran kortti Äitien Voima -tunneille. Voimassa 4 kk ostohetkestä.

Äitien Voima -tunnit sopivat tuoreille äideille tai paraikaa raskaana oleville. Treeneihin voi ottaa vauvan mukaan. Äitien Voima -tunneilla vahvistat kehoa nousujohteisesti, saat yksilöllistä ohjausta ja opit huomioimaan lantionpohjan ja keskivartalon osana treeniä. Kortti oikeuttaa kymmenelle Äitien Voima -tunnille, ja on voimassa 4 kk ostohetkestä.

KERTAKÄYNTI TFW STADISSA

25 €

Voimassa 1 kk ostohetkestä.

Kertamaksulla treenaat TFW Stadissa satunnaisesti, juuri silloin kun sinulle sopii! Kertakäynti on voimassa 1 kk ostohetkestä, ja voit varata haluamasi tunnin lukujärjestyksestämme ostosi jälkeen.

Opiskelija­jäsenyydet

Opiskelijajäsenyyttä ei valitettavasti voi ostaa suoraan verkkokaupastamme. Laitathan meille sähköpostia info@tfwstadi.com, minkä jäsenyyden haluaisit ja milloin haluaisit aloittaa. :) Asioiden sujuvoittamiseksi voit toimittaa samalla kuvakaappauksen opiskelijakortistasi.

12 kk opiskelijajäsenyys

90 €

/ 4 viikkoa

TFW Stadin jäsenyydellä treenaat kaikilla ammattitaitoisten TFW-valmentajiemme ohjaamilla tunneilla. 12 kk opiskelijajäsenyys on edullisen hintansa lisäksi myös joustava – jäsenyyteen kuuluu neljän viikon veloitukseton lomajakso, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 90 € / 4 vko.

Tämä on suosituin opiskelijajäsenyytemme!

6 kk opiskelijajäsenyys

95 €

/ 4 viikkoa

TFW Stadin jäsenyydellä treenaat kaikilla ammattitaitoisten TFW-valmentajiemme ohjaamilla tunneilla. 6 kk opiskelijaäsenyyteen kuuluu myös kahden viikon veloitukseton taukojakso, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 95 € / 4 vko.

3 kk opiskelijajäsenyys

98 €

/ 4 viikkoa

TFW Stadin jäsenyydellä treenaat kaikilla ammattitaitoisten TFW-valmentajiemme ohjaamilla tunneilla. 3 kk opiskelijajäsenyys on hyvä valinta, jos et halua sitoutua pitkäksi aikaa. Tähän jäsenyyteen kuuluu myös viikon veloitukseton taukojakso, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 98 € / 4 vko.

Toistaiseksi voimassa oleva opiskelijajäsenyys

105 €

/ 4 viikkoa

TFW Stadin jäsenyydellä treenaat kaikilla ammattitaitoisten TFW-valmentajiemme ohjaamilla tunneilla. Toistaiseksi voimassa oleva opiskelijajäsenyys on kaikista joustavin vaihtoehto jäsenyydeksi, koska se on voimassa vain neljä viikkoa kerrallaan. Voit siis irtisanoa jäsenyyden 28 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkua.

Tämä on joustavin opiskelijajäsenyytemme!

Aloituskurssit

Järjestämme aika ajoin erilaisia aloituskursseja, jonka avulla pääset rauhalliseen tahtiin mukaan TFW-metodin mukaiseen harjoitteluun. Aloituskurssi ei kuitenkaan ole pakollinen harjoittelun aloittamiseksi, vaan voit käydä ilmaisella kokeilutunnilla, ja sen jälkeen aloittaa haluamasi pituisella jäsenyydellä lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla.

Warrior Start -aloituskurssi

349 €

Kahdeksan viikon kurssi, kolme harjoituskertaa viikossa

Kahdeksan viikon Warrior Start -aloituskurssi on loistava vaihtoehto, jos haluat päästä rauhassa mukaan TFW-metodin mukaiseen harjoitteluun omassa pienryhmässä. Kurssilla opit kuntosaliharjoittelun perusteet ja samalla haastat itseäsi uuden treenimuodon parissa. Voit kysyä seuraavan Warrior Start -aloituskurssin ajankohtaa meiltä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Seuraava kurssi alkaa heti kesän jälkeen, elokuussa 2024!

Usein kysytyt kysymykset

TFW-treenit sopivat kaikille, jotka haluavat pitää itsestään huolta sekä fyysisesti että henkisesti. Toiminnallisten TFW-treenien avulla kehität itseäsi, kasvatat voimatasojasi ja saat onnellista fiilistä arkeesi. Jos kuitenkin haluat kokeilla ennen ostopäätöstä, niin varaa itsellesi ilmainen kokeilutunti!

Pärjäät ihan varmasti! Kaikissa treeneissä jokainen liike käydään läpi ammattitaitoisen valmentajan avustuksella, ja jokainen urheilija tekee liikkeet oman päivän kuntonsa mukaan. Lisäksi kokeneet TFW-taistelijamme auttavat ensikertalaisia!

Meillä TFW Stadissa tunneille on mahdollista osallistua arkena aamuisin (klo 6.30-8.30), lounasaikaan (klo 11.00-12.00) ja iltaisin (klo 16.00-20.00). Tämän lisäksi lauantaina aamupäivästä voi käydä nappaamassa energisen startin viikonloppuun treeneistä!

Tämä on tietysti yksilöllistä, mutta keskiverto TFW Stadin asiakas käy treeneissä 2-3 kertaa viikossa. TFW-metodin mukaisesti treenataan 4Days4Ever, eli neljä kertaa viikossa loppuelämän – tämä ei kuitenkaan ole vaatimus! Kaikki treenaavat oman fiiliksen, arjen aikataulujen ja oman jaksamisensa mukaisesti. Yksikin treeni viikossa on parempi kuin ei yhtään!

Kyllä voit. Meille käy kaikki liikunta- ja hyvinvointiedut (Smartum, Edenred, ePassi). Mikäli sinulla on enemmän saldoa liikuntaetupalvelusta, voit maksaa sitä meille myös ennakkoon, jolloin se kuitataan automaattisesti tulevilta laskuiltasi.

Mikäli sairastut, voit hakea hyvitystä jäsenyyteesi sopimusehtojemme mukaisesti. Hyvitämme jäsenyydestä lääkärintodistusta (10 vrk omavastuu).

Pidempiin jäsenyyksiimme (12 kk, 6 kk, 3 kk) kuuluu veloituksettomat tauko-oikeudet. 12 kk jäsenyyden aikana voit pitää taukoa neljä viikkoa, 6 kk jäsenyyden aikana kaksi viikkoa ja 3 kk jäsenyyden aikana yhden viikon. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys on voimassa kerrallaan neljä viikkoa, eikä sisällä erillistä tauko-oikeutta.

TFW-metodi jakaantuu karkeasti kahteen erilaiseen treenimuotoon – Voima-tunnit (Voima 1 ja 2) kehittävät lihaskuntoa ja Hurrikaani/Circuit-tunnit (Hurrikaani/Circuit 1 ja 2) taas kestävyyttä ja aerobista kuntoasi. Jos käyt treeneissä esimerkiksi kolme kertaa viikossa, niin kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita Voima-tunnit ja näiden lisäksi yksi Hurrikaani/Circuit-tunti viikko-ohjelmaasi.

Edellä mainittujen lisäksi viikko-ohjelmastamme löytyy myös Speed&Strength-tunti, joka on Voima- ja Hurrikaani-tuntien sekoitus. Tällä todella suositulla tunnilla voit korvata esimerkiksi Hurrikaani/Circuuit-tunnin!

Jäsenenämme voit aina kysyä neuvoja valmentajilta tuntien yhteydessä  tai laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Tässä tapauksessa kolme kuukautta ostohetkestä voimassa oleva 10 kerran kortti voisi olla sinulle oiva valinta. 10 kerran kortti oikeuttaa kaikille lukujärjestyksemme mukaisille tunneille. Pääset ostamaan 10 kerran kortin verkkokaupastamme täältä.

Oston yhteydessä sinulle aktivoidaan tunnukset varausjärjestelmäämme, joka toimii niin verkkoselainversiona että mobiilisovelluksena (iOS ja Android). Saat ohjeet varausten tekemiseen tilauksesi yhteydessä. Ongelmatilanteissa voit aina laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Jäsenyytemme laskutetaan neljän viikon laskutusjaksoissa. Ensimmäinen lasku saapuu sähköpostitse, jonka yhteydessä saamiesi ohjeiden avulla voit tilata itsellesi e-laskun helpottamaan omaa arkeasi.

Jäsenyys tulee irtisanoa sähköpostitse info@tfwstadi.com viimeistään 28 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkamista. Tarkemmat ohjeet irtisanomiseen löydät sopimusehdoistamme.

Mahtavaa! Laita meille viestiä verkkosivujen chat-ikkunassa (oikeassa alalaidassa) tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. :)

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

12 kk jäsenyys

93 € / 4 vko

Tällä jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ammattivalmentajiemme ohjeistuksella. Palkitsemme pitkästä sitoutumisesta neljän viikon veloituksettomalla taukojaksolla, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 93 € / 4 vko.

6 kk jäsenyys

108 € / 4 vko

Tällä jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ammattivalmentajiemme ohjeistuksella. Palkitsemme pidemmästä sitoutumisesta kahden viikon veloituksettomalla taukojaksolla, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 108 € / 4 vko.

3 kk jäsenyys

115 € / 4 vko

Tällä jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ammattivalmentajiemme ohjeistuksella. Palkitsemme sitoutumisesta viikon veloituksettomalla taukojaksolla, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 115 € / 4 vko.

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys

125 € / 4 vko

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys on kaikista joustavin vaihtoehto, sillä voit irtisanoa jäsenyyden silloin kun haluat, 28 vuorokauden irtisanomisajalla ennen seuraavan jäsenyyskauden alkua. Jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ammattivalmentajiemme ohjeistuksella.

10 kerran kortti

179 €

Kymmenen kerran kortti on loistava valinta, jos et ehdi treenaamaan meillä ihan niin usein. Kymmenen kerran kortilla voit treenata kaikilla lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla. Kortti aktivoituu heti verkkokauppaoston yhteydessä, ja on voimassa 3 kk ostohetkestä.

12 kk opiskelijajäsenyys

90 € / 4 vko

Tällä jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ammattivalmentajiemme ohjeistuksella edulliseen opiskelijahintaan.Palkitsemme pitkästä sitoutumisesta neljän viikon veloituksettomalla taukojaksolla, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 90 € / 4 vko.

Osta jäsenyys lähettämällä kuva opiskelijakortistasi sähköpostitse info@tfwstadi.com, ja kerro haluavasi aloittaa 12 kk jäsenyyden.

6 kk opiskelijajäsenyys

95 € / 4 vko

Tällä jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ammattivalmentajiemme ohjeistuksella edulliseen opiskelijahintaan. Palkitsemme pidemmästä sitoutumisesta kahden viikon veloituksettomalla taukojaksolla, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 95 € / 4 vko.

Osta jäsenyys lähettämällä kuva opiskelijakortistasi sähköpostitse info@tfwstadi.com, ja kerro haluavasi aloittaa 6 kk jäsenyyden.

3 kk opiskelijajäsenyys

98 € / 4 vko

Tällä jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ammattivalmentajiemme ohjeistuksella edulliseen opiskelijahintaan. Palkitsemme sitoutumisesta viikon veloituksettomalla taukojaksolla, jonka voit käyttää haluamanasi aikana. Ilman asiakkaan erillistä irtisanomista jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä samaan hintaan, 98 € / 4 vko.

Osta jäsenyys lähettämällä kuva opiskelijakortistasi sähköpostitse info@tfwstadi.com, ja kerro haluavasi aloittaa 3 kk jäsenyyden.

Toistaiseksi voimassa oleva opiskelijajäsenyys

105 € / 4 vko

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys on kaikista joustavin vaihtoehto, sillä voit irtisanoa jäsenyyden silloin kun haluat, 28 vuorokauden irtisanomisajalla ennen seuraavan jäsenyyskauden alkua. Jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla ammattivalmentajiemme ohjeistuksella edulliseen opiskelijahintaan.

Osta jäsenyys lähettämällä kuva opiskelijakortistasi sähköpostitse info@tfwstadi.com, ja kerro haluavasi aloittaa toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden.

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)