Treenaa kesä-heinäkuu edullisesti 179 € (norm. 268 €). Lue lisää ja osta jäsenyytesi nyt!

7 syytä aloittaa TFW-harjoittelu

Artikkeli päivitetty 4.2.2024

Monet laittavat meille viestiä, että TFW-treenit ovat kiinnostaneet jo pidemmän aikaa, mutta ei tiedä miten aloittaa. Monet miettivät myös, millaisia TFW-treenit ovat ja sopiiko harjoittelumuoto itselle. Kokosimme tähän artikkeliin 7 syytä aloittaa, tai ainakin kokeilla, TFW-harjoittelua.

Jos etsit tietoa, miten aloittaa TFW-harjoittelu, löydät sen myös tästä artikkelista!

1. Uusi treenimuoto, joka haastaa ja testaa sinua

TFW-metodi on kokonaisvaltainen tapa treenata. Tunneilla harjoitetaan nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta – henkisiä asioita tietenkään unohtamatta! Jos treenimuoto on sinulle uusi, se takuuvarmasti haastaa ja ekoissa treeneissä saattaa hikoiluttaa enemmänkin. Parasta TFW-harjoittelussa on kuitenkin se, että sekä ensikertalainen että kokenut konkari pystyvät tekemään samasta treenistä itselleen sopivasti haastavan. TFW-metodin parhaita puolia onkin se, että opit haastamaan itseäsi, mutta samalla kuuntelemaan kehoasi ja tekemään tarvittaessa myös rauhallisemmin. Lisää TFW-metodista voit lukea täältä.

2. Todistetusti toimivat ja tehokkaat harjoitukset

TFW-metodin on kehittänyt yhdysvaltalainen huippuvalmentaja Martin Rooney, joka on valmentanut vuosien saatossa monien urheilulajien huippuja (NFL, NBA, UFC, MLB). Huippu-urheilijoiden lisäksi ympäri maailmaa TFW-metodin mukaisesti treenaa kymmenettuhannet tavalliset ihmiset, jotka haluavat helpottaa omaa arkeaan ja saada lisää energiaa hauskojen ja tehokkaiden TFW-treenien avulla.

Nykyajan kiireiselle ihmiselle parasta TFW-harjoittelussa on se, että sinun ei tarvitse itse keksiä harjoituksia (tai skrollailla ympäri nettiä ohjelmointien perässä), vaan riittää, että tulet salille ja suoritat ohjeiden mukaisesti.

3. Tukea omaan harjoitteluun ammattitaitoisilta TFW-valmentajilta

Jokaisella TFW-tunnilla treenit ohjaa ammattitaitoinen, koulutettu TFW-valmentaja. Meillä TFW Stadissa yksittäisellä tunnilla on enintään 18 osallistujaa, joten valmentaja ehtii varmasti auttamaan jokaista asiakasta myös henkilökohtaisesti treenitunnin aikana. Lisäksi kaikki harjoitukset tehdään pareittain, ja kannustamisen lisäksi tavoitteena onkin kertoa mahdollisista virheistä harjoitteen aikana, ja korjata niitä yhdessä positiivisessa hengessä.

4. Kannustava ja tukeva treeniyhteisö (=uusia kavereita!)

This is it! Vaikka se näkemättä kuulostaakin kliseeltä, TFW-yhteisö todella kannustaa ja tukee toisiaan – niin salilla kuin sen ulkopuolella. Tätä ei oikein voikaan selittää, vaan se pitää nähdä. Keltaisten seinien sisällä on tuloksellisten ja tehokkaiden treenien lisäksi löydetty elämänmittaisia ystäviä, tulevia aviopuolisoita ja tietysti tiukan paikan tullen eteenpäin puskevia treenikavereita. Kysyttiin aiemmin aitoja kokemuksia TFW Stadin asiakkailta, joita voit lukea aiemmin julkaistusta artikkelista.

5. Harjoittelu sopii kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta ja nykyisestä kuntotasosta huolimatta

TFW-saleilla ympäri maailmaa treenaa paljon erilaisia, eri ikäisiä ja eri tavoitteita kohden pyrkiviä ihmisiä. TFW-treenit sopivat oikeasti kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta ja nykyisestä kuntotasosta huolimatta. Joskus olemme kuulleet jonkun sanovan, että ”pitää ensin käydä normisalilla, ennen kuin uskaltaa mennä TFW:lle”, ja tämän väitteen haluamme todistaa vääräksi. Kaikki TFW-treenit voidaan skaalata jokaisen harjoittelijan päivän kunnon ja tavoitetason mukaisesti sopiviksi. TFW-treenejä voitkin tulla kokeilemaan ilmaiseksi haluamallesi tunnille. Varaa ilmainen kokeilutunti täältä!

6. Uusia ideoita myös muuhun hyvinvointiin

TFW-metodin mukaisesti treenataan 4D4E, eli 4 Days 4 Ever. Neljä kertaa viikossa on kuitenkin maksimimäärä treenejä, ja jo 2–3 treenikerralla viikossa saadaan ihmeitä aikaan. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että mitä kaikkea saadaan aikaiseksi niillä tunneilla, jotka vietetään salin ulkopuolella. Meillä TFW:llä on paljon haasteita ympäri vuoden, jotka liittyvät hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. Jokainen uusi asiakas saa lisäksi käyttöönsä kattavan Warrior Shred -ravinto-oppaan ja reseptikirjan heti liittymisen yhteydessä.

7. Kaikkea muuta hauskaa

Treeneissä käyminen on hauskaa, mutta on niin paljon muutakin elämää! Kaikista hauskimmat salilla jaettavat stoorit tehdään TFW Stadin vuotuisissa pikkujouluissa ja kesäjuhlissa. Järjestämme myös aika ajoin asiakkaillemme muita spesiaalitapahtumia – joko treenien yhteyteen tai niiden ulkopuolella. Ja mikä parasta, nämä kokemukset päästään kokemaan yhdessä huippuporukassa!

Kiinnostaako TFW-harjoittelun aloittaminen?

Mikäli TFW-harjoittelun aloittaminen kiinnostaa, niin tsekkaa vaihtoehdot tässä alla. Kuten artikkelissa jo kerroimme, voi TFW-harjoittelun aloittaa koska vain ilmaisella kokeilutunnilla. Lisäksi järjestämme aika ajoin erilaisia ja eri aikatauluihin sopivia aloituskursseja, joista löydät lisää tietoa täältä verkkosivuiltamme. Toivottavasti nähdään jo pian keltaisten seinien sisällä! #HALLUSSA

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)