Meille TFW Stadiin voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi milloin vain. Varaa oma kokeilusi!

TFW-Stadi-logo-official

Aloita treenit synnytyksen jälkeen Äitien Voima -kurssilta

Aloita treenit rauhallisesti

Haluatko aloittaa treenit synnytyksen jälkeen? Tai jatkaa treeniä raskausaikana? Mutta et tiedä mitä kannattaa tehdä ja mitä pitäisi huomioida? Yleiset ohjeet ovat toisinaan ristiriitaisia, ja voi olla vaikea tietää mistä aloittaa. Hyvää tarkoittavat ohjeet ”tee mikä tuntuu hyvältä” tai ”voit liikkkua kuten olet aiemminkin liikkunut” eivät ole riittäviä.

Voimaharjoittelu on turvallista, ja suositeltavaakin, synnytyksen jälkeen (sekä raskausaikana), on kuitenkin hyvä oppia huomioimaan kehon muutokset  ja ymmärtää lantionpohjan ja keskivartalon rooli harjoittelussa.

Äitien Voima -tunneilla:

  • Vahvistat koko kehoa nousujohteisesti
  • Saat yksilöllistä ohjausta
  • Opit huomioimaan lantionpohjan ja keskivartalon osana treeniä
  • Emme tee lantionpohjan eriytettyjä harjoitteita


Äitien Voima
-tunnit järjestetään maanantaisin klo 12.00-13.00, heti vuoden alusta 2.1.2023 alkaen. Äitien Voima -tunneille osallistutaan 10 kerran kortilla (hinta 198 €, sis. alv. 10 %). Kortti on voimassa 4 kk ostohetkestä.

Ohjaana Annukka Tammikivi

Tunnit ohjaa raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen treeniin erikoistunut valmentaja, Annukka Tammikivi. Voit lukea lisää Annukasta ja Annukan osaamisesta täältä: www.annukkatammikivi.com

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen kuntosaliharjoitteluun koronapandemian aikana, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Äitien Voima -tunnit järjestetään maanantaisin klo 12.00-13.00, heti vuoden alusta 2.1.2023 alkaen. Äitien Voima -tunneille osallistutaan 10 kerran kortilla (hinta 198 €, sis. alv. 10 %). Kortti on voimassa 4 kk ostohetkestä.

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Voit maksaa jäsenyytesi Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa Edenredin tai Eazybreakin liikuntaedulla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi
ePassi-logo-TFW-Stadi
Edenred-logo-TFW-Stadi
Eazybreak-logo-TFW-Stadi

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)