Supersuositun Warrior Start -aloituskurssin paikat myydään nyt. Varaa paikkasi pian!

TFW-Stadi-logo-official

Aloita treenit synnytyksen jälkeen Äitien Voima -kurssilta

Aloita treenit rauhallisesti

Haluatko aloittaa treenit synnytyksen jälkeen? Tai jatkaa treeniä raskausaikana? Mutta et tiedä mitä kannattaa tehdä ja mitä pitäisi huomioida? Yleiset ohjeet ovat toisinaan ristiriitaisia, ja voi olla vaikea tietää mistä aloittaa. Hyvää tarkoittavat ohjeet ”tee mikä tuntuu hyvältä” tai ”voit liikkkua kuten olet aiemminkin liikkunut” eivät ole riittäviä.

Voimaharjoittelu on turvallista, ja suositeltavaakin, synnytyksen jälkeen (sekä raskausaikana), on kuitenkin hyvä oppia huomioimaan kehon muutokset  ja ymmärtää lantionpohjan ja keskivartalon rooli harjoittelussa.

Äitien Voima -tunneilla:

  • Vahvistat koko kehoa nousujohteisesti
  • Saat yksilöllistä ohjausta
  • Opit huomioimaan lantionpohjan ja keskivartalon osana treeniä
  • Emme tee lantionpohjan eriytettyjä harjoitteita


Seuraava Äitien Voima -kurssi alkaa syyskuussa ma 26.9.2022. Kurssi järjestetään maanantaisin klo 12.00-13.00.  Kurssin hinta 120 €. Kurssilla paikkoja 10 henkilölle. Kurssi kestää kuusi viikkoa, viimeinen harjoituskerta maanantaina 31.10.2022.

Ohjaana Annukka Tammikivi

Tunnit ohjaa raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen treeniin erikoistunut valmentaja, Annukka Tammikivi. Voit lukea lisää Annukasta ja Annukan osaamisesta täältä: www.annukkatammikivi.com

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen kuntosaliharjoitteluun koronapandemian aikana, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com.


Seuraava Äitien Voima -kurssi alkaa syyskuussa ma 26.9.2022. Kurssi järjestetään maanantaisin klo 12.00-13.00.  Kurssin hinta 120 €. Kurssilla paikkoja 10 henkilölle. Kurssi kestää kuusi viikkoa, viimeinen harjoituskerta maanantaina 31.10.2022.

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Voit maksaa jäsenyytesi Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa Edenredin tai Eazybreakin liikuntaedulla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi
ePassi-logo-TFW-Stadi
Edenred-logo-TFW-Stadi
Eazybreak-logo-TFW-Stadi

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

Tiesitkö, että voit tulla meille kokeilemaan ilmaiseksi?

TFW-harrastus on helppo aloittaa ilmaiselta kokeilutunnilta, jonka jälkeen voit hypätä suoraan mukaan TFW Stadin positiiviseen yhteisöön. Varaa oma kokeilutuntisi oheisen linkin kautta. Nähdään salilla!