Aloita TFW-treenit edullisesti hintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko). Tsekkaa tarjous täällä!

Keitä me olemme?

TFW Stadia pyörittää pieni ydintiimi

TFW Stadi Oy on perustettu syksyllä 2021, vaikka TFW Stadi on salina toiminut samalla paikalla jo keväästä 2018. Meidän päävalmentaja Karoliina työskenteli monta vuotta TFW Helsingillä, joka salin aiemmin omisti. Keväällä Karoliina sai hullun idean, jonka esitteli (silloin vielä tulevalle) aviomiehelleen Mikolle. Ostetaan TFW Stadi!

Me, Karoliina ja Mikko, saatiin messiin huipputyypit – Juha Riippi, Ossi Saarinen ja Anton Varho, joiden avustuksella avattiin uudistunut TFW Stadi lokakuussa 2021. Meillä on suuri into kehittää salia ja sen toimintaa, sekä tuoda meidän asiakkaiden elämään myös hyviä juttuja treenin ulkopuolelle. Unohtamatta ihan loistavaa TFW-yhteisöä! Niin, ja tietysti kaikista tärkeimpänä positiivisen energian tuojana meillä salilla saattaa välillä viilettää TFW Stadin Head Of Happiness, Basil-koira.

Tällä sivulla löydät tietoa meistä ja meidän valmentajista. Täältä pääset halutessasi lukemaan myös TFW-metodista sekä tuntikuvauksista.

Karoliina Salonen

Päävalmentaja, yrittäjä

🖤 Karon TFW-tarina:
2014 katsoin ”Vain Elämää” kolmatta kautta, jossa Kimmo Laiho (Elastinen) oli mukana ja veti omana päivänään muille TFW-metodin mukaiset treenit. Meno näytti niin hauskalta, en ollut koskaan törmännyt vastaavaan tapaan treenata. Siitä innostuneena soitin itselleni kokeilutreenin ja otin asiakkuuden välittömästi ekan tunnin jälkeen, halusin ehdottomasti tätä hauskuutta ja sen tuomaa energiaa elämääni! 2015 aloin valmentamaan TFW Helsingin riveissä muiden töiden ohella ja 2017 hyppäsinkin täyspäiväiseksi valmentajaksi TFW Helsinki Oy:lle. Noin vuosi sitten tarjoutui mahdollisuus oman salin ostoon ja loppu onkin sitten historiaa. 😍 Tällä hetkellä Karo toimii TFW Stadin operatiivisena johtajana sekä päävalmentajana.

Valmentajana haluan muistuttaa liikkumisen leikkisyydestä ja siitä, että treeneissä pitää olla hauskaa! Tottakai on päiviä jolloin on hyvä haastaa itseään, mutta haluan teroittaa ajatusta siitä, että treenin on tarkoitus tuoda lisää virtaa ja energiaa jo hektiseen arkeen eikä viedä sitä lisää pois. Haluan luoda ympäristön, johon urheilija haluaa ja odottaa jo pääsevänsä 💛🖤

🖤 Parasta TFW-metodissa on:
Olen alusta asti fiilistellyt TFW-metodin monipuolisuutta, joka pitää motivaation treenamiseen vuodesta toiseen! Jokainen urheilija tekee oman päivän kunnon mukaan ja kaikki tsemppaavat toisiaan, olitpa aloittanut eilen tai kaksi vuotta sitten 🙌🏻 Yhteisöllisyys on aivan omaa luokkaansa ja olen saanut monia uusia ystäviä salin kautta. Rakastan myös motivaatiotarinoita, jotka kerrotaan jokaisen tunnin alussa ja moni tarina on jättänyt omaan ajattelutapaan suuren merkityksen. Kukapa ei haluisi kuunnella tarinoita 😜

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1 & 2
TFW Coaching Greatness
Spartan Academy Voimavalmentaja
Useita ryhmäliikunnan koulutuksia

Karoon saat yhteyden näin:
+358 (0)44 911 4554
karoliina@tfwstadi.com

Mikko Salonen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

🖤 Mikon TFW-tarina:

Tää on kyllä tosiaan tarina! Tavattiin Karoliinan kanssa Tinderissä, ja vaikka aluksi kuva TFW-valmentajasta Tinder-profiilissa jännitti, niin mehän tultiin hyvin toimeen! Long story short – muutaman kuukauden harkinta-ajan jälkeen tuore tyttöystäväni sai mut suostuteltua tulemaan treenille Hermannin TFW-salille. Ja treenithän oli ihan mahtavat – puhumattakaan yhteisöstä. 🤩

Jopa hidas hämäläinen (Riihimäki forever!) nauttii TFW-yhteisön kannustuksesta, yhdessä tekemisestä ja siitä, että treenaamaan voi tulla just sellaisena kuin on. Päivän kunnon ja fiiliksen mukaan!

🖤 Parasta TFW-metodissa on:

Mun mielestä parasta TFW:llä on oikeasti rentous. Se, että salille voi tulla treenaamaan ilman, että on itse miettinyt että mitähän sitä tänään tekisi. Kunhan tulee mestoille ja tekee parhaansa, se riittää! Ekaa kertaa treenihistoriassani oon myös oppinut olemaan armollinen itselleni – joka viikko ei tarvitse treenata ”täysiä treenikertoja”, ja välillä on ihan ok myös vetää kevyemmin. 


🖤 Ota muhun yhteyttä jos:
Teidän yritys haluaa alkaa treenaamaan TFW Stadissa, tehdään teille yhdessä sopiva kokonaisuus! Myös kaikissa markkinointi- ja yhteistyöasioissa muhun saa olla yhteydessä. Voin jutella markkinoinnista vaikka koko päivän. 😎 Ja tietysti jos haluat jutella kuningaslaji jalkapallosta, niin oon mukana (You’ll Never Walk Alone)!

Mikkoon saat yhteyden näin:
+358 (0)40 860 4330
mikko@tfwstadi.com

Meidän valmentajat

TFW Stadissa valmentaa huipputaitavia valmentajia, jotka ovat valmentamisen taidon lisäksi myös huipputyyppejä! Alla esiteltyjen valmentajien lisäksi meillä valmentaa tasaisin väliajoin myös muita valmentajia, joihin tulet ihan varmasti törmäämään salilla!

Jaana Wuoma

🖤 Jaanan TFW- tarina:
Tulin aikanaan TFW:lle etsimään ”jotain uutta” omaan treenaamiseeni. Sitä todellakin löysin- parin ekan treenin jälkeen olin ihan koukussa! Pian minulta kysyttiinkin jo kiinnostusta alkaa valmentaa. Ei tarvinnut kauaa miettiä, ennen kuin vastasin #JOO!
Sytyn työstäni edelleen joka päivä ja pyrin siihen, että se näkyy myös ulospäin.

Valmentajana olen vaativa, mutta myös armollinen. Uskon siihen, että sitkeä työ ja määrätietoisuus palkitaan aina- jos ei tänään, niin ehkä jo huomenna! Haluan, että tunneillani kaikki voivat treenata turvallisesti ja edetä omalle tasolleen sopivasti.
Olen myös hyvin iloinen; hymyilen paljon ja tunneillani kaikuu usein myös hersyvä nauru 😄

🖤 Parasta TFW-metodissa on sen kokonaisvaltaisuus: Vaikutukset sekä kehoon että mieleen. Yhteisöllisyyden voima ja yläfemmat yhdistettynä tehokkaisiin harjoituksiin on toimiva metodi ja olen itse huomannut TFW-metodin positiiviset vaikutukset myös omassa arjessani.

🖤 Koulutukset:
TFW Instructor Level 1 ja Level 2
Personal Trainer (Trainer Lab)
Voimavalmentaja ( Trainer4You)
Ravintovalmentaja (Trainer4You)
Kuntonyrkkeilyohjaaja ( Varalan Urheiluopisto)
Lisäksi lukuisia ryhmäliikunnan koulutuksia

Miska Kostiainen

🖤 Miskan TFW-tarina:
Faija oli käynyt TFW:llä jonkin aikaa ja houkutteli mut mukaan. Tykästyin treeneihin heti, mutta valmentaminen ei suoraan sanottuna käynyt mielessäkään. Myöhemmin tuli mahdollisuus hypätä valmennustiimiin mukaan ja tässä ollaan edelleen!

🖤 Parasta TFW-metodissa:
TFW-metodissa parasta mun mielestä on yhdessä tekeminen. Urheilutaustaa mulla löytyy joukkuepeleistä. Oon tottunut ja aina nauttinut siitä, että tehdään kimpassa!

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1
Spartan Voimavalmentaja

Janina Nyman

🖤 Janinan TFW-tarina:
”Näin mainoksen jossa TFW-alkulämmittelystä oli pieni kooste, ja päätin heti että haluan mukaan ja etsin lähimmän salin, joka oli TFW Helsinki. Kävin kokeilutunnilla ja jäin heti koukkuun! Minulle suurin syy aloittamiselle oli se, ettei minun itse tarvinnut miettiä treenien sisältöä (jota tein jo työkseni muille). Treenasin noin 6kk TFW Helsingin nurmella, salaa haaveillen siitä, että joskus itsekin valmentaisin kyseisiä tunteja. Tämä unelma mielessäni päätin sitten osallistua heti seuraavaan Level 1 -koulutukseen. Koulutuksen käytyäni tarjoutui jo pian mahdollisuus aloittaa työt TFW Stadin vastaanottossa, jonka tietenkin otin vastaan. Vastaanotto hommista siirryin pikkuhiljaa nurmen puolelle ja nyt olenkin valmentanut noin 2 vuotta. 😊”

🖤 Parasta TFW-metodissa on: Ehdottomasti saleille luotu yhteishenki jota ei ole missään muualla! 🙌🏻

🖤 Koulutukset: Kuntosaliohjaaja
Spinningohjaaja
Uimaopettaja
TFW Level 1
Liikunnanohjaaja (AMK) – vielä kesken

Taru Loikas

🖤 Tarun TFW-tarina:
Kävin Johannes ”Hatsolo” Hattusen pitämällä TFW-näytetunnilla kun TFW Helsinki avattiin. Alkuhypyissä minua huvitti ja hymyilytti, eläinliikkeet tuntuivat hassuilta mutta meininki oli jotain mitä en ollut koskaan aikaisemmin kokenut. Koko treeni meni hymyssä suin ja treenin jälkeen oli huikea ja energinen fiilis. Jäsenyyden hankittuani (vasta parin vuoden päästä) se oli menoa! Kun olin päässyt kunnolla metodiin sisään jäin täysin koukkuun. Kehityin vuodessa enemmän kuin olin kehittynyt edellisten vuosien aikana yhteensä 💪🏻 Valmentajat ja jengi oli ihan omaa luokkaansa! Odotin aina treeneihin pääsyä, rakastin tsempata ja vastaanottaa muiden kannustamista.

Olin pitkään haaveillut ryhmäliikuntatuntien vetämisestä ja rakastinhan TFW-metodia, joten oli luonnollista käydä Level 1 -koulutus kun siihen tuli mahdollisuus. Unelmat kävivät toteen kun sain ensimmäistä kertaa astella nurtsin toiselle puolelle. Olen nauttinut joka hetkesta TFW-valmentajana.
 
🖤 Parasta TFW-metodissa on:
Huikea ilmapiiri, yhteisöllisyys, muiden kannustaminen sekä tottakai yläfemmat!
 
🖤 Koulutukset:
TFW Level 1
Useita ryhmäliikunta koulutuksia
Sairaanhoitaja-diakonissa (AMK)
Urban Outreach, Brooklyn

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

Ilmainen näytetunti sunnuntaina 17.9.

Haluaisitko tulla testaamaan  TFW-treenejä rauhassa muiden kokeilijoiden kanssa? Järjestämme sunnuntaina 17.9. klo 12.00-13.30 ilmaisen näytetunnin – paikkoja 25 nopeimmalle!