Supersuosittu Warrior Start -kurssi alkaa taas elokuussa. Varaa oma paikkasi nyt Early Bird -hintaan!

Keitä me olemme?

TFW Stadia pyöritetään täydellä sydämellä

TFW Stadi Oy on perustettu syksyllä 2021, vaikka TFW Stadi on salina toiminut samalla paikalla jo keväästä 2018. Meidän päävalmentaja Karoliina on treenannut TFW-metodin mukaisesti jo kymmenen vuotta, ja valmentanut näitä treenejä lähes yhtä kauan. 

Me, Karoliina ja Mikko, saatiin messiin huipputyypit – Juha Riippi, Ossi Saarinen ja Anton Varho, joiden avustuksella avattiin uudistunut TFW Stadi lokakuussa 2021. Meillä on suuri into kehittää salia ja sen toimintaa, sekä tuoda meidän asiakkaiden elämään myös hyviä juttuja treenin ulkopuolelle. Unohtamatta ihan loistavaa TFW-yhteisöä! Niin, ja tietysti kaikista tärkeimpänä positiivisen energian tuojana meillä salilla saattaa välillä viilettää TFW Stadin Head Of Happiness, Basil-koira.

Tällä sivulla löydät tietoa meistä ja meidän valmentajista. Täältä pääset halutessasi lukemaan myös TFW-metodista sekä tuntikuvauksista.

Karoliina Salonen

Päävalmentaja, yrittäjä

🖤 Karon TFW-tarina:
2014 katsoin ”Vain Elämää” kolmatta kautta, jossa Elastinen oli mukana ja veti omana päivänään muille TFW-metodin mukaiset treenit ja meno näytti superhauskalta! Siitä innostuneena soitin itselleni kokeilutreenin ja otin asiakkuuden välittömästi ekan tunnin jälkeen, sillä halusin ehdottomasti tätä hauskuutta ja sen tuomaa energiaa lisää elämääni! TFW-valmentajana olen toiminut vuodesta 2015 lähtien. 

Valmentajana yritän tuoda tunneille aina mielenkiintoista sisältöä, joko motivaatiotarinan muodossa tai taitojen oppimisessa. Leikkisyys on äärimmäisen tärkeää ja usein valtava voimavara, jos elämässä on muuten haastava tilanne päällä tai muut murheet painavat mieltä. 

🖤 Parasta TFW-metodissa on:
Oon alusta asti fiilistellyt TFW-metodin monipuolisuutta, joka pitää motivaation yllä treenamiseen vuodesta toiseen! Jokainen urheilija tulee paikalle omana itsenään, harjoittelee päivän kunnon mukaan ja kaikki tsemppaavat toisiaan, olitpa aloittanut eilen tai viisi vuotta sitten. Salin omistajana miulle on ollut tärkeää panostaa yhteisöllisyyteen, joka luodaan yhdessä juuri sen porukan näköiseksi 🤗 Kaikki salilla luodut ystävyyssuhteet herkistävät ja tekevät tästä harrastuspaikasta (ja omasta työstäni) entistä merkityksellisempää. Oon äärimmäisen ylpeä ja kiitollinen meidän salista ja TFW Stadin jengistä ❤️

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1 & 2
TFW Coaching Greatness
Spartan Academy Voimavalmentaja
Useita ryhmäliikunnan koulutuksia

Karoon saat yhteyden näin:
+358 (0)44 911 4554
karoliina@tfwstadi.com

Mikko Salonen

Toimitusjohtaja, yrittäjä

🖤 Mikon TFW-tarina:

Tää on kyllä tosiaan tarina! Tavattiin Karoliinan kanssa Tinderissä, ja vaikka aluksi kuva TFW-valmentajasta Tinder-profiilissa jännitti, niin mehän tultiin hyvin toimeen! Long story short – muutaman kuukauden harkinta-ajan jälkeen tuore tyttöystäväni sai mut suostuteltua tulemaan treenille Hermannin TFW-salille. Ja treenithän oli ihan mahtavat – puhumattakaan yhteisöstä. 🤩

Jopa hidas hämäläinen (Riihimäki forever!) nauttii TFW-yhteisön kannustuksesta, yhdessä tekemisestä ja siitä, että treenaamaan voi tulla just sellaisena kuin on. Päivän kunnon ja fiiliksen mukaan!

🖤 Parasta TFW-metodissa on:

Mun mielestä parasta TFW:llä on oikeasti rentous. Se, että salille voi tulla treenaamaan ilman, että on itse miettinyt että mitähän sitä tänään tekisi. Kunhan tulee mestoille ja tekee parhaansa, se riittää! Ekaa kertaa treenihistoriassani oon myös oppinut olemaan armollinen itselleni – joka viikko ei tarvitse treenata ”täysiä treenikertoja”, ja välillä on ihan ok myös vetää kevyemmin. 


🖤 Ota muhun yhteyttä jos:
Teidän yritys haluaa alkaa treenaamaan TFW Stadissa, tehdään teille yhdessä sopiva kokonaisuus! Myös kaikissa markkinointi- ja yhteistyöasioissa muhun saa olla yhteydessä. Voin jutella markkinoinnista vaikka koko päivän. 😎 Ja tietysti jos haluat jutella kuningaslaji jalkapallosta, niin oon mukana (You’ll Never Walk Alone)!

Mikkoon saat yhteyden näin:
+358 (0)40 860 4330
mikko@tfwstadi.com

Meidän valmentajat

TFW Stadissa valmentaa huipputaitavia valmentajia, jotka ovat valmentamisen taidon lisäksi myös huipputyyppejä! Alla esiteltyjen valmentajien lisäksi meillä valmentaa tasaisin väliajoin myös muita valmentajia, joihin tulet ihan varmasti törmäämään salilla!

Jaana Wuoma

🖤 Jaanan TFW- tarina:
Olen taustaltani nyrkkeilijä ja kun lopetin ottelemisen, halusin tilalle jonkin treenimuodon, joka olisi sekä hauskaa että kehittävää. Pari tuttuani vinkkasi mulle TFW:stä ja sanoivat, että se voisi olla mun juttu. Kuinka oikeassa he olivatkaan! Jäin koukkuun saman tien ja koko systeemi oli todellakin juuri sitä, mitä olin etsinyt jo pitkään. 

Puolisen vuotta treenattuani sain tarjouksen alkaa valmentaa TFW:llä. Suostuin välittömästi ja se oli yksi elämäni parhaita päätöksiä! Koko TFW- systeemi on vaikuttanut elämääni hyvin paljon ja olen saanut tätä kautta myös henkistä kasvua. Mukana olen ollut vuodesta 2018 ja valmentanut monella TFW-salilla, nykyisin täysipäiväisesti TFW Stadissa.

Valmentajana olen vaativa, mutta myös positiivinen ja eteenpäin kannustava. Uskon siihen, että onnistumisen kokemukset ruokkivat edistymistä paremmin kuin surkuttelu siitä, jokin juttu ei onnistu. Aina voi tehdä yhden asian paremmin ja keskittyä siihen, mikä jo nyt menee hyvin. Asiakkaille pyrin välittämään fiiliksen siitä, että vaikka ei olisikaan paras päivä, niin aina voi silti onnistua ja tehdä treenillä itselleen hyvän mielen. Treenin on tarkoitus antaa myös hyvää fiilistä arkeen. Olen myös hyvin eläväinen ja hersyvä nauru kuuluu tunneillani usein! 😄

🖤 Parasta TFW-metodissa on:
Tykkään valtavasti siitä, että vaikka metodi on alunperin huippu-urheilijoille kehitetty, on painotus siinä, että kuka tahansa meistä voi olla vahva ja hyvässä kunnossa, ja että treeni on ennen kaikkea elämää varten. Pidän myös henkisestä puolesta; kuinka pienelläkin muutoksella omassa ajattelussa tai asioihin suhtautumisessa on ratkaisevan iso merkitys ihan kaikessa. Itselleni suurimpia oppeja on ollut terve armollisuus itseä kohtaan: aina ei tarvitse olla paras ja siitä huolimatta voit olla tosi hyvä. Kun keskittyy ja tekee kunnolla, on treeni onnistunut joka tapauksessa, vaikka se ei aina menisikään täysin omien suunnitelmien mukaan.

🖤 Koulutukset:
TFW Instructor Level 1 ja Level 2
Personal Trainer (Trainer Lab)
Voimavalmentaja ( Trainer4You)
Ravintovalmentaja (Trainer4You)
Kuntonyrkkeilyohjaaja ( Varalan Urheiluopisto)
Lisäksi lukuisia ryhmäliikunnan koulutuksia

Miska Kostiainen

🖤 Miskan TFW-tarina:
Faija oli käynyt TFW:llä jonkin aikaa ja houkutteli mukaan. Treenit oli huippuja ja tykästyin niihin heti. Olin silloin kuitenkin tosi nuori, enkä todellakaan ajatellut valmentavani samoja treenejä ikinä Myöhemmin tuli kuitenkin mahdollisuus hypätä valmennustiimiin mukaan, ja sillä tiellä ollaan edelleen!

Valmentajana olen oma itseni. Pyrin valmentamaan tehokkaasti, mutta myös oikeudenmukaisesti kaikille. Haluan säilyttää huumorin mukana tunneilla, vaikka kuinka tosissaan tehtäisiinkin.

🖤 Parasta TFW-metodissa on ehdottomasti yhdessä tekeminen! Urheilutaustaa mulla on joukkueurheilusta ja oon aina nauttinut siitä, että tehdään kimpassa, eikä treeneihin tarvitse tulla yksin!

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1
Spartan Voimavalmentaja
Athletica-fysiikkavalmentaja

Antti Hämäläinen

🖤 Antin TFW-tarina:
Vuosien kuntosalilla heilumisen jälkeen tulin tutustumaan TFW-treenaamiseen TFW Stadin keltaisten seinien sisälle syksyllä 2022. Tänä aikana arkeni uudessa kaupungissa oli kiireistä sekä jokseenkin yksinäistä. Jo ensimmäinen Hurrikaani tarjosi huikean fiiliksen TFW Stadin yhteisöllisestä treenaamisesta sekä astetta kattavamman hyvän mielen hien, jota olin ikävöinyt jalkapallo- ja jääkiekkokentiltä. 

Säännöllisen TFW-treenaamisen aloitettuani pääsin nauttimaan siitä, että joku vetää mulle treenin ja mä pääsen ylittämään itteni ja tsemppaamaan muita.

Valmentajana olen energinen ja motivoiva. Haluan luoda tunneillani hyvän ja tsemppaavan ympäristön ja keskittyä siinä samassa urheilijoiden kehittämiseen. Nautin Stadin jengin kanssa treenaamisesta täysin rinnoin ja valmentajana haluan tuoda sulle onnistumisen kokemuksia ja kokonaisvaltaisesti kehittäviä treeniä tsemppaavassa joukkueympäristössä! 💪

🖤 Parasta TFW-metodissa on yhdessä kehittyminen, tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen sekä treenien monipuolisuus. Tämä on mulle se treenaamisen pyhä kolminaisuus. 😄

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1 & 2

Lassi Aalto

🖤 Lassin TFW-tarina:
Oma matkani TFW:llä alkoi vuonna 2016 synnyinkaupungissani Tampereella vanhan luokkakaverini innoittamana. Kurjien koululiikuntamuistojen takia olin alkuun hyvin skeptinen, mutta jo ensimmäisen tunnin aikana koin jotain suurta. Löysin ensimmäistä kertaa iloa liikunnasta ja se ilo on säilynyt.

Ajatus valmentamisesta sen sijaan on kehittynyt hitaasti treenivuosien varrella. En ole luonnostani mitään esiintyjätyyppiä, mutta koin saaneeni tästä treenimetodista niin paljon irti itse että halusin ainakin yrittää antaa jotain myös takaisin. Lopulta ei tarvittu kuin päävalmentajan tarkkaan harkittu kysymys kesäjuhlissa ja niin lupauduin lähtemään messiin mukaan.

Valmentajana pyrin siihen, että kaikilla on turvallista ja hauskaa treenata. Uskon, että kun ilmapiiri on kaikin puolin miellyttävä niin silloin myös syntyy parhaita tuloksia. Rakastan myös kunnon diskojytkettä, joten tunneillani meno on varmasti taattu ainakin musiikin puolesta.

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1 & 2

Mette Gröhn

🖤 Meten TFW-tarina:
Ensimmäisen kerran päädyin Tampereen TFW:lle työporukalla tiimiytymään. Tunti oli niin monipuolinen, että innostuin ja jatkoin treenamista siellä. Valmistumisen jälkeen löysin TFW Konalan, joka vei minut mukanaan yhteisöllisyydellään. Vaikka elämä vei hetkeksi muualle, ajatus valmentamisesta TFW:llä oli jäänyt haaveisiini jo ensimmäisen kerran jälkeen (jopa unelmakarttaan asti😉). Lopulta päätinkin osallistua Level 1 -koulutukseen. Salina TFW Stadi oli tuttu pitämieni uniluentojen vuoksi, ja onnekseni tänne haettiin valmentajaa ja sain mahdollisuuden kokeilla! Hyvää kannattaa siis odottaa 💪

Valmentajana olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuja. Tunneilla haluan tarjota lempeyttä, energiaa ja riittävästi haastetta. Lupaan sulle siis kohtuullisesti nautittuna itsensä haastamista ja hauskanpitoa!

🖤 Parasta TFW-metodissa on:
Nautin yhteisöllisistä treeneistä ja konseptin kokonaisvaltaisuus eli levon ja aktiivisuuden huomiointi on suuri plussa! Porukka tekee yhdessä toisiaan kannustaen ja toisten onnistumista iloiten. Jo alun motivaatiotarina pysäyttää meidät siihen hetkeen ja vaihtelevat, hermostoakin aktivoivat harjoitteet mahdollistavat itsensä ylittämisen. TFW Stadista löytyy mieletön yhteishenki ja aina lähtee paremmalla fiiliksellä kotiin. Olen onnellinen kun löysin tänne keltaisten seinien sisälle 💛

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1
Fysioterapeutti (AMK)
Psykofyysinen fysioterapia (täydennyskoulutus)

Anna-Kaisa Hiltunen

🖤 Anna-Kaisan TFW-tarina:
Vuoden 2014 syksyllä mietittiin ystävän kanssa, miten ja missä alkaa treenata tavoitteellisesti. Koska TFW Helsingin sali oli lähellä molempien silloisia koteja, päätettiin ottaa riski ja pamauttaa suoraan starttikurssille – ja voi kyllä, se riski kannatti! Heti ekasta treenistä oli selvää, että tämä oli meidän dojo, ja starttikurssin jälkeen jäätiin jäseniksi. Vuonna 2016 kävin TFW Level 1 -valmentajakoulutuksen, ja kun sen jälkeen sain pyynnön tulla koutsirosteriin, vastaus oli selvä. Treenaaminen ei koskaan ollut ollut näin kivaa, ja nyt pääsi vielä jakamaan samaa iloa muille. Jackpot! Vuonna 2018 siirryin muuton jälkeen treenaamaan TFW Stadin salille, ja kun koronavuosien jälkeen pääsin taas treenirytmiin kiinni, kysyin ujosti Karolta, olisiko tsäänssejä päästä myös koutsaamaan. Onneksi oli!

Valmentajana haluan taata urheilijoille turvallisen treeniympäristön mutta ennen kaikkea fiiliksen siitä, että salille saa tulla joka päivä sellaisena kuin on. Duunini on, että meidän salilta saa aina, ihan joka kerta, kannattelua, kannustusta ja hyvää fiilistä. Sellaisia paikkoja ei maailmassa ole liikaa.

🖤 Parasta TFW-metodissa on:
Minusta parhaita puolia TFW-metodissa on kaksi juttua: Yhtäältä se, että metodi toimii ja sillä saa tuloksia. Toisaalta salin keltaisten seinien sisällä saa olla omiensa joukossa. Siellä jokainen antaa kullakin tunnilla päivän parhaansa ja vastaavasti kannustaa muita näiden omaan parhaaseen. Tulokset + yhteisöllisyys = kultaa 💛”

 

🖤 Koulutukset:
TFW Level 1 & 2

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)