Aloita TFW-treenit edullisesti hintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko). Tsekkaa tarjous täällä!

Pienryhmille

Suunnitelmissa polttarit, synttärit tai jokin muu juhla?

Haluatko järjestää hauskat ja energiset treenit polttarien alkuun, tai mahdollisesti omat synttärit, joissa hiki virtaa ennen illan bileitä? Ei tarvitse kertoa enempää – bileet alkaa TFW Stadista!

Laita meille viestiä tältä sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta, niin katsotaan teille paras mahdollinen paketti juhlatreeniin. Treeni voidaan räätälöidä teidän toiveidenne mukaisesti, ja halutessanne hoidetaan treenin yhteyteen vaikkapa aamupala tai muut palauttavat eväät. Halutessasi ottaa yhteyttä voit myös soittaa suoraan Mikolle numeroon 0408604330 tai laittaa sähköpostia mikko@tfwstadi.com.

Oma yritystunti TFW Stadissa

Miltä kuulostaisi oma TFW-tunti TFW Stadissa teidän huippuporukan kesken? Meidän treeneissä saatte mahdollisuuden treenata hauskoissa, mutta sopivalla tavalla haastavissa treeneissä ja samalla kehittää tiimin yhteishenkeä. Teidän yritystunti on aina samana, ennalta sovittuna ajankohtana ja teitä valmentaa sama valmentaja, joka oppii tuntemaan kaikki urheilijat. Halutessanne tuntien yhteydessä voidaan lisäksi järjestää erilaisia testejä (esim. sprinttitestit, punnerrustestit, erilaiset vatsalihastestit), joiden avulla oman kehityksen seuraaminen on mielenkiintoisempaa.

Mitä yrityksen oma TFW-tunti käytännössä tarkoittaa?

Omalla TFW-tunnilla treenaatte omassa porukassanne ammattitaitoisen TFW-valmentajan ohjeistuksella. Voitte treenata haluamanne mukaan joko joka viikko, joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa:

  • TFW-treenit joka viikko: 1000 € (alv. 0 %)
  • TFW-treenit joka toinen viikko: 550 € (alv. 0 %)
  • TFW-treenit kerran kalenterikuukaudessa: 300 € (alv. 0 %)


Mikäli olette kiinnostunut räätälöidystä treenimahdollisuudesta tai haluatte järjestää TFW Stadissa treenin osana virkistyspäiväänne, voitte sparrailla asiaa Mikon kanssa!

Mikko kertoo mielellään lisää

Ihan mahtavaa, että olette kiinnostuneet järjestämään juhlatreenin TFW Stadissa! Soita tai laita viestiä mulle, niin palvelen parhaani mukaan.

Mikko Salonen

Toimitusjohtaja
Yritysmyynti, yhteistyöt
mikko@tfwstadi.com
+358 (0)40 860 4330

Kysy lisää yksityistunneista

Laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

Ilmainen näytetunti sunnuntaina 17.9.

Haluaisitko tulla testaamaan  TFW-treenejä rauhassa muiden kokeilijoiden kanssa? Järjestämme sunnuntaina 17.9. klo 12.00-13.30 ilmaisen näytetunnin – paikkoja 25 nopeimmalle!