Supersuosittu Warrior Start -kurssi alkaa taas elokuussa. Varaa oma paikkasi nyt Early Bird -hintaan!

Millainen on TFW-kokeilutunti ja mitä siellä tapahtuu?

Oletko miettinyt TFW-treenien aloittamista, mutta mahdollisesti mietit, mitä kokeilutunnilla tapahtuu ja miksi me suosittelemme kokeilutunniksi Hurrikaani-/Circuit-tuntia? Kokosimme tähän artikkeliin tietoa kokeilutunnin kulusta. Kaikissa kysymyksissä laita meille ihmeessä viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com tai verkkosivujemme chat-ikkunan kautta!

Voit valita vapaasti sopivan ajan kokeilutunnille

Ensikertalaiselle sopivia tunteja ovat kaikki lukujärjestyksestämme löytyvät Hurrikaani/Circuit-tunnit. Ei ole väliä, onko tunnin nimen perässä numero 1 vai 2. Nämä merkitsevät käytännössä vain alkuviikosta (1) ja loppuviikosta (2) tapahtuvaa treeniä. Suosittelemme Hurrikaani/Circuit-tuntia kokeilutunniksi siitä syystä, että ne ovat turvallisia ensikertalaiselle ja antavat myös parhaan mahdollisen kuvan TFW-harjoittelusta. Jos olet kokenut kuntosalilla kävijä tai harrastanut esimerkiksi crossfitia aiemmin, voit halutessasi tulla kokeilemaan treenejä myös TFW Voima -tunnille. Näissä tapauksissa laita viestiä meille sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Kokeilutuntien ajat ja ilmoittautumisen löydät täältä sivuiltamme Aloittaminen-osiosta.

Saat paluuviestissä vahvistuksen ja ohjeet saapumiseen

Kun olet varannut kokeilutunnin, vahvistamme sen sinulle vielä erikseen sähköpostitse. Samassa viestissä saat myös ohjeet varustuksesta (mukavat treenivaatteet ja -kengät, vesipullo ja pikkupyyhe) sekä ohjeet saapumiseen tiloihimme. Saapuessasi salille sinua on tervehtimässä valmentajamme. Hän ohjeistaa sinut myös pukuhuoneisiin!

Mitä kokeilutunnilla sitten tapahtuu?

Nyt se alkaa! Olet saapunut paikalle toivoen, että löydät uuden liikuntaharrastuksen. Mahtavaa!

Kaikki kokeilutunnit ovat lukujärjestyksemme mukaisia normaaleja tunteja, joka tarkoittaa sitä, että ammattitaitoisen TFW-valmentajan lisäksi sinua on opastamassa kokeneet TFW-taistelijat. Jokainen TFW-tunti alkaa innostavalla motivaatiopuheella, jonka jälkeen aloitetaan lämmittely. Lämmittelyn jälkeen, ennen itse harjoitusta, kaikki liikkeet käydään tarkkaan läpi ja jos tarvetta, katsotaan korvaavat liikkeet esimerkiksi vammoista johtuen. Saat apua liikkeiden suorittamiseen niin valmentajalta kuin kanssatreenaajilta. TFW Hurrikaani/Circuit-tunti on normaalisti jonkinlainen kiertoharjoittelu, joka suoritetaan pareittain yhdessä koko ryhmän kanssa. Jokainen TFW-treeni loppuu yhteiskuvaan, jonka me lähetämme sinulle muistoksi kokeilutunnin jälkeen!

Vaikka kokeilutunnilla onkin mukana myös muita kokeneita treenaajia, ei sitä kannata pelätä. Meillä treenaa ihan normaaleja, mutta todella hyviä tyyppejä, jotka treenaavat omaksi ilokseen ja oman hyvinvointinsa tueksi! Voit lukea fiiliksiä muilta TFW-treenaajilta aiemmasta artikkelistamme.

Kokeilutunnin rakenne pähkinänkuoressa:

  • Nimenhuuto ja valmentajan innostava motivaatiopuhe
  • Kattava lämmittely treeniä varten
  • Treenin liikkeiden läpikäynti valmentajan ohjeistuksella
  • Itse treenin suorittaminen parin kannustuksella
  • Loppufiilistely ja yhteiskuva #HALLUSSA

Mitä kokeilutunnin jälkeen tapahtuu?

Kokeilutunnin jälkeen voit halutessasi käydä rauhassa suihkussa tiloissamme ja kysyä vielä valmentajalta tai paikalla olevalta henkilökunnalta, jos jokin jäi mietityttämään. Saat mukaasi myös muiston tunnilta, joka sisältää myös vain kokeilutunnilla käyneille jaettavan erikoistarjouksen TFW-treenien aloittamisesta! Me olemme sinuun yhteydessä vielä sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit sähköpostikeskustelussa kysyä, mikäli sinua mietityttää jokin asia TFW-treeneissä tai jäsenyydessämme, vastaamme enemmän kuin mielellämme kaikkiin kysymyksiin!

TFW-treenien aloittaminen

Tuntuiko kokeilutunti hyvältä, ja haluaisit aloittaa treenit? Meillä treenien aloittamiseen ei tarvita erillistä aloituskurssia, vaan voit aloittaa esimerkiksi kokeilujäsenyydellä treenit suoraan lukujärjestyksemme mukaisissa treeneissä. Aika ajoin meillä pyörii kuitenkin sekä iltaisin että aamuisin järjestettäviä aloituskursseja, joissa TFW-metodin mukaiseen harjoitteluun syvennytään oman pienryhmän kanssa kahdeksan tai neljän viikon kurssin aikana. Aloituskurssi on hyvä vaihtoehto, jos et ole koskaan harrastanut toiminnallista harjoittelua tai aktiivisen liikunnan harrastamisesta on kulunut pitkä aika. Voit aina kysyä meiltä, mikä olisi juuri sinulle paras vaihtoehto treenien aloittamiseen!

Psst! Jos treenien aloittaminen vielä mietityttää, niin kannattaa lukaista läpi 7 syytä aloittaa TFW-harjoittelu.  

Toivottavasti tästä artikkelista oli hyötyä, ja näemme pian kokeilutunnin merkeissä! Voit varata sen Aloittaminen-sivulta löytyvän lomakkeen kautta tai laittamalla meille sähköpostia info@tfwstadi.com. Nähdään TFW-treeneissä!

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)