Supersuosittu Warrior Start -kurssi alkaa taas elokuussa. Varaa oma paikkasi nyt Early Bird -hintaan!

Asiakkaille

Mahtavaa, että oot meidän asiakas! Tältä sivulta löydät paljon tarpeellista tietoa TFW Stadiin, treeneihin ja TFW-metodiin liittyen. Lisäksi täältä löydät myös meidän usein kysytyt kysymykset, joista toivottavasti on hyötyä, mikäli jokin juttu askarruttaa. 🙂 Jos et ole vielä liittynyt meidän ratkiriemukkaaseen Facebook-ryhmään (TFW STADI WARRIORS), niin pääset liittymään tästä: https://www.facebook.com/groups/1919757204932784

Nähdään salilla,
Karo, Mikko ja koko TFW Stadin jengi

Psst. Tiesithän, että TFW Stadin asiakkaana olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

  • 10 % alennus koko tilauksesta Népran verkkokaupassa koodilla TFWSTADI10
  • Hieronta ja muut hyvinvointipalvelut HUH Helsingiltä opiskelijahintaan. Voit kirjoittaa varausvaiheessa vapaaseen kenttään ”TFW STADI” tai sanoa treenaavasi TFW Stadilla käynnin yhteydessä.
  • -15 % koko tilauksesta (ruuat ja juomat) Tenhossa ja Linkossa sanomalla kassalla tilauksen yhteydessä TFWSTADI tai HALLUSSA
  • 15 % alennus normaalihintaisista tuotteista Puhdistamo.fi-verkkokaupassa koodilla TÄÄONMUNSTADI

Usein kysytyt kysymykset

Treenit varataan TFW Stadin tuntivarausjärjestelmästä. Pääset kirjautumaan järjestelmään osoitteessa https://tfwstadi.dlsoftware.com/index.php?func=login. TFW Stadilla on myös oma mobiilisovellus, jonka pääset lataamaan seuraavista linkeistä omalle laitteellesi.

App Store: https://apps.apple.com/fi/app/tfw-stadi/id1594597436?l=fi
Google Play -kauppa: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlsoftware.TFWStadi

TFW noudattaa metodia 4 Days 4 Ever (4D4E), eli viikossa suosittelemme treenaamaan maksimissaan 4 kertaa. Viikko-ohjelmaan kuuluu yksi Voima1 ja yksi Voima2 sekä yksi Hurrikaani 1/Circuit 1 ja yksi Hurrikaani 2/Cicruit 2. Jos et pääse esimerkiksi molemmille Voima-tunneille saman viikon sisällä niin ei kannata tulla kahdesti samalla Voima-tunnille, vaan pitää lepopäivä tai harrastaa jotain muuta urheilua. TFW Stadin keskivertoasiakas käy treeneissä noin 2-3 kertaa viikossa.

TFW noudattaa metodia 4 Days 4 Ever (4D4E), eli viikossa suosittelemme treenaamaan maksimissaan 4 kertaa. Viikko-ohjelmaan kuuluu yksi Voima1 ja yksi Voima2 sekä yksi Hurrikaani 1/Circuit 1 ja yksi Hurrikaani 2/Cicruit 2. Jos et pääse esimerkiksi molemmille Voima-tunneille saman viikon sisällä niin ei kannata tulla kahdesti samalla Voima-tunnille, vaan pitää lepopäivä tai harrastaa jotain muuta urheilua. Lisää tunneista voit lukea täällä.

Varausoikeus aktivoituu samana päivänä jäsenyyden aktivoitumisen kanssa, eli esimerkiksi jos jäsenyytesi aktivoituu 1.1.2023, et pääse varaamaan tunteja ennen tätä päivämäärää. 

Varausoikeudet menevät lukkoon myös, mikäli sinulla on kolme (3) saapumatonta varausta. Varausoikeus aktivoidaan uudelleen sakkomaksun (20 €) maksamisen jälkeen. Voit maksaa sakkomaksun tuntivarausjärjestelmässä.

Meillä käy kaikki liikuntaedut (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak).

Smartum ja ePassi
Smartumin ja ePassin liikuntarahoja voi hyödyntää verkkokauppaoston yhteydessä, sekä voit ladata liikuntarahaa ennakkoon tilillesi tuntivarausjärjestelmän kautta. Pääset lataamaan liikuntarahoja Oma nimi > Käyttäjätiedot > Lataa ePassi-saldoa TAI Lataa Smartum-saldoa. Liikuntaraha tulee olla ladattuna viimeistään 28 vuorokautta ennen, jotta lataamasi saldo hyvitetään seuraavalla laskullasi. 

Edenred ja Eazybreak
Halutessasi maksaa Edenredin tai Eazybreakin liikuntarahalla, voit maksaa haluamasi summan palveluntarjoajan portaalissa toimipisteeseen TFW Stadi. Tämän jälkeen lähetäthän kuvakaappauksen maksusuorituksestasi sähköpostitse osoitteeseen info@tfwstadi.com. Tiesithän, että voit ladata liikuntarahasaldoa tilillesi ennakkoon jo suuremman summan.

Tunnit tulee perua viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua. Mikäli sinulle tulee akuutti peruuntuminen alle neljä tuntia ennen tunnin alkua, esimerkiksi äkillinen sairastuminen tai muu vastaava, voit laittaa viestiä osoitteeseen info@tfwstadi.com

Mikä asiakkaalla on kolme (3) käyttämättä jäänyttä tuntia, ei uusia tuntivarauksia voi tehdä. Tuntivaraus aktivoituu, kun asiakas on maksanut sakkomaksun (20 €) varausjärjestelmän verkkoversioon kirjautumalla: https://tfwstadi.dlsoftware.com/index.php?func=login.

Loppukuvat jaetaan jäseniemme yhteiseen Facebook-ryhmään, johon pääset liittymään tämän linkin kautta: https://www.facebook.com/groups/1919757204932784

Tätä samaa ryhmää käytetään myös viestintään ja muuhun fiilistelyyn, joten tulethan mukaan!

Kolmen, kuuden ja 12 kuukauden sopimuskausiin sisältyy veloitukseton ja vapaaehtoinen taukomahdollisuus. Kolmen kuukauden sopimuskauteen sisältyy yhden (1) viikon tauko. Kuuden kuukauden sopimuskauteen sisältyy kahden (2) viikon tauko. 12 kuukauden sopimuskauteen sisältyy neljän (4) viikon tauko. Taukomahdollisuus tulee hyödyntää sopimuskauden aikana eikä sitä voi siirtää seuraavalle sopimuskaudelle. Kuuden ja 12 kuukauden sopimuskauden tauot voit pitää joko kerrallaan tai jaotella ne lyhyempiin ajanjaksoihin. Tauon ajalta ei peritä harjoittelumaksua. Tauoista tulee sopia etukäteen vähintään 4 viikkoa ennen tauon aloitusta sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Tauoista tulee ilmoittaa viimeistään 28 vuorokautta ennen halutun tauon alkua sähköpostitse osoitteeseen info@tfwstadi.com.

Löydät jäsenyytesi voimassaoloajan TFW Stadin mobiilisovelluksen osiosta ”Sopimukset”.

Kaikki TFW Stadi Oy:n määräaikaiset jäsenyydet jatkuvat automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä aiemman sitoutumisen hinnan mukaisesti, ellei sitä irtisanota kirjallisesti osoitteeseen info@tfwstadi.com viimeistään 28 päivää ennen nykyisen sopimuskauden päättymistä. Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden voi irtisanoa viimeistään 28 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkua.

Mikäli olet ostanut TFW Stadi Oy:n kampanjatuotteen, noudatetaan uusiutumisessa ostamasi kampanjatuotteen jäsenyyden uusiutumisehtoja.

TFW Stadin jäsenyys tulee irtisanoa kirjallisesti osoitteeseen info@tfwstadi.com viimeistään 28 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkua.

Voimassa olevat sopimusehdot löydät osoitteesta: https://tfwstadi.com/sopimusehdot/. Sopimusehtojen muutoksista ilmoitetaan aina sähköpostitse aktiivisille asiakkaillemme asiakastiedotteissa.

Täältä löydät TFW Warrior Shred -reseptikirjan: https://tfwstadi.com/tfwwarriorshred/. Resepteistä löydät monia herkullisia ja terveellisiä reseptejä treenin ja hyvinvointisi tueksi. Sivu on salasanasuojattu, ja aukeaa taikasanalla WarriorshredTFWStadi! 

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

Warrior Start -aloituskurssi 50 € alennuksella

Onko aktiivisesta treenaamisesta aikaa, tai haluaisit muuten vaan uuden startin terveellisille elämäntavoille? Siinä tapauksessa TFW Stadin Warrior Start -kurssi on oikea paikka sulle! Säästä 50 € varaamalla paikkasi ennen 21.7.2024!