Treenaa kesä-heinäkuu edullisesti 179 € (norm. 268 €). Lue lisää ja osta jäsenyytesi nyt!

Tuntikuvaukset

TFW-tunneilla haastat ja kehität itseäsi

TFW-harjoittelussa maailmanlaajuisesti käytetään 4D + 4E -kaavaa (4 Days A Week Forever). Tämä tarkoittaa kahta lihaskuntoa kehittävää TFW Voima -harjoitusta ja kahta sykettä nostattavaa sekä rasvaa polttavaa TFW Hurrikaani – tai Energy Circuit -harjoitusta per viikko.

Järkevä treenaus riittävä lepo ja monipuolinen ruokavalio huomioiden pääset toivomiisi tuloksiin. TFW-treenien tarkoituksena on tukea jaksamistasi työssä ja muissa vapaa-ajan askareissa, ei viedä energiaa niiltä!

TFW Voima -tunnit

Voimaharjoittelu on TFW­-metodin kulmakivi! Se on erinomainen tapa muokata kehoa, kasvattaa lihasmassaa ja tehostaa aineenvaihduntaa, minkä ansiosta rasva palaa ja saavutat kiinteän urheilullisen ulkomuodon. Voimaharjoittelun avulla parannat ryhtiäsi, vahvistat luustoasi ja kehität kehosi luonnollista kykyä liikkua. Voimaharjoittelun hyödyt näkyvät nopeasti etenkin arjen keskellä, sillä kasvaneen lihasvoiman ansiosta jokainen askel tuntuu kevyemmältä kuin koskaan ennen.

Tunneilla yhdistellään monipuolisesti välineillä, sekä omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Tutuiksi tulevat niin maastavedot, kyykyt, punnerrukset kuin leuanvedotkin. Voima 1 -tunnin pääpaino on ylävartalon lihaksien voiman kehittämisssä, kun taas Voima 2 -tunnilla painotus on jalkojen ja alavartalon lihaksissa. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille ja jokainen harjoitus suoritetaan oman tason mukaisesti osaavien valmentajien ohjeistuksella.

TFW Hurrikaani, Energy Circuit ja Speed & Strength

Tunnit on kehitetty erityisesti maailman parhaiden kamppailu­lajiurheilijoiden fyysisten ja mentaalisten ominaisuuksien kehittämiseksi. Myöhemmin siitä ovat hyötyneet tuhannet eri lajien huippu­t, ja sen on huomattu soveltuvan myös erinomaisesti peruskuntoilijalle.

Näillä tunneilla syke nousee ja rasva palaa. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti kahvakuulia, levytankoja, kuntopalloja, battle­-köysiä sekä kehonpainoharjoitteita yhdistettynä ketteryys- ja juoksu­harjoitteisiin. Hurrikaani on hyvä valinta ensimmäiseksi TFW-tunniksi ja se sopii myös henkilöille, joilla hauis ei vielä pullistele tai kynnys osallistua ryhmäliikuntaan on yleensä korkea.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)