Treenaa kesä-heinäkuu edullisesti 179 € (norm. 268 €). Lue lisää ja osta jäsenyytesi nyt!

Kesän treenit edullisesti ja joustavasti TFW Stadissa

Kesälläkin kannattaa käydä treeneissä!

Kesällä tekee mieli rauhoittua ja nauttia auringosta, mutta mikäpä olisi parempaa kuin hyvä ja hikinen treeni TFW Stadissa (ilmastoiduissa tiloissa), ja sen jälkeen Hietsuun nauttimaan auringosta ja vaikka jäätelöstä.

Päätettiin laittaa kaksi erilaista tarjousta meidän treeneistä, jotka muuten pyörivät laajasti ja laadukkaasti myös koko kesän ajan!

Mikäli haluat treenata edullisesti, kannattaa sinun tarttua kesä-heinäkuun treeneihin (1.6.-31.7.2024), jotka saat haltuusi alennettuun hintaan 179 € (norm. 268 €). Tämän jäsenyyden voit maksaa kertamaksulla (179 €) tai kahdessa erässä (2x 89,50 €).

Mikäli haluat taas treenata kesällä joustavasti, kannattaa tutustua 10 kerran joustavaan kesäkorttiin, jonka saat nyt itsellesi alennettuun hintaan 129 € (norm. 179 €). Kortti on voimassa 31.7.2024 asti, mutta voit aloittaa treenit vaikka heti toukokuussa!

Molemmat tarjoukset ovat voimassa 31.5.2024 klo 23:59 asti. TFW Stadi Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Kaikissa kysymyksissä laita meille viestiä verkkosivujen chat-ikkunassa tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Nähdään kesätreeneissä!

KESÄ-HEINÄKUUN TREENIT (1.6.-31.7.2024) SUPEREDULLISESTI

179 €

(norm. 268 €)

TFW Stadin edullisella kesäjäsenyydellä treenaat koko kesä-heinäkuun alennettuun hintaan 179 € (norm. 268 €). Jäsenyys on voimassa 1.6.-31.7.2024 välisen ajan. Tällä jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla koko kesäjäsenyytesi ajan. Jäsenyys on määräaikainen, ja mahdollisesta jatkosta päätät sinä itse.

Voit maksaa jäsenyyden joko kertamaksulla (179 €) tai kahdessa osassa (2x 89,50 €). ahdessa osassa maksaessasi maksat verkkokaupassamme ensimmäisen erän (89,50 €), toisesta erästä saat laskun sähköpostiisi kesäkuun puolivälissä. Laskun eräpäivä on 2.7.2024 tai erikseen sovitusti (laitathan meille sähköpostia info@tfwstadi.com).

Tarjous on voimassa 31.5.2024 klo 23:59 asti. Voit maksaa kaikilla liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred). Olethan yhteydessä info@tfwstadi.com liikuntaedulla maksaessasi.

10 kerran joustava kesäkortti

129 €

(norm. 179 €)

Joustavalla 10 kerran kesäkortilla treenaat haluamillasi TFW Stadin tunneilla silloin, kun sinulle sopii! Kesäkortti on voimassa 31.7.2024, mutta voit aloittaa treenit vaikka heti toukokuussa. Hyödynnä siis huipputarjous kesäkortista, ja käy hauskoissa TFW-treeneissä juuri silloin, kun sinulle sopii!

Tarjous on voimassa 31.5.2024 klo 23:59 asti. Voit maksaa kaikilla liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred). Olethan yhteydessä info@tfwstadi.com liikuntaedulla maksaessasi.

Mietitkö, sopiiko TFW-harjoittelu sinulle?

  • Sadat TFW-treenaajat ovat löytäneet liikunnan ilon ja samalla uuden rakkaan harrastuksen tukemaan omaa arkea
  • Maailmanlaajuisesti yli 10 000 ihmistä tällä hetkellä saa tuloksia TFW-metodin voimin
  • TFW-harjoittelu soveltuu kaikille lähtötasosta ja aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta
  • Lähde mukaan innostavaan treeniyhteisöön, josta voit saada uuden harrastuksen lisäksi elämänmittaisia ystäviä!

Onko sinulla kysymyksiä jäsenyyteen tai treeneihin liittyen?

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää jäsenyyteen tai treeneihin liittyen, niin voit aina laittaa meille sähköpostia info@tfwstadi.com tai soittaa asiakaspalveluumme 010 319 0780 . Voit myös täyttää oheisen lomakkeen, niin me olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivään!

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Voit maksaa jäsenyytesi Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa Edenredin tai Eazybreakin liikuntaedulla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi
ePassi-logo-TFW-Stadi
Edenred-logo-TFW-Stadi
Eazybreak-logo-TFW-Stadi

Haluatko kokeilla ensin?

TFW-metodi kiinnostaa, mutta et halua ostaa sikaa säkissä? Sehän sopii. Meille TFW Stadiin voit tulla kokeilemaan lähes jokaisena viikon päivänä. Varaa täältä kokeilunti, tai laita meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Ruokaboksi tarjoaa edun kaikille uusille TFW Stadin asiakkaille

Tarjoamme yhteistyössä Ruokaboksin kanssa 2x 20 € edun kaikille TFW Stadi Hallussa Camp -kurssilaisille. Edun avulla saat 2x 20 € kokeiluedun kahteen vapaavalintaiseen Ruokaboksin boksiin.

Luvassa siis hyvien treenien lisäksi maittavia aterioita!

Paikkoja kurssille on rajoitetusti (16 kpl). Osta nyt ja varmistu hauskoista treeneistä kesän kynnyksellä! Kurssin hinta 149 € (sis. alv. 10 %).

Kaikissa kysymyksissä liittyen kurssiin olethan meihin rohkeasti yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com tai verkkosivuilta löytyvän chat-ikkunan kautta.

Verkkokaupassamme voit maksaa ePassin ja Smartumin liikuntarahalla. Jos haluat hyödyntää Eazybreakin tai Edenredin liikuntarahoja, valitse liikuntaedun tarjoajan portaalissa toimipiste TFW Stadi, tee maksusuoritus ja lähetä suorituksesta kuvakaappaus meille sähköpostitse info@tfwstadi.com. Kaikissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivujemme chatin kautta!

TFW Stadi Hallussa Camp -kurssilla mukana

Puhdistamo-logo-official-yhteistyokumppani-TFW-Stadi
01-ruokaboksi-logo-black-transparent

Eikö kurssi sovi aikatauluihisi?

Eipä hätää, TFW-harjoittelu on mahdollista aloittaa monella tapaa! Katso alta muut aloituskurssimme, jotka alkavat lähiaikoina. TFW-harjoittelun aloittamiseksi et kuitenkaan tarvitse aloituskurssia, vaan voit varata ilmaisen kokeilutunnin, ja sen jälkeen aloittaa normaaleilla lukujärjestyksen mukaisilla tunneillamme. Kaikki TFW-harjoitteet sopivat kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta ja kuntotasosta huolimatta. Kaikissa kysymyksissä laitathan meille sähköpostia osoitteeseen info@tfwstadi.com tai soitat asiakaspalvelunumeroomme 044 911 4554.

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)