Kesä-heinäkuun treenit superedullisesti 179 € (norm. 260 €). Osta omasi nyt!

TFW-Stadi-logo-official

Tule kokeilemaan TFW-harjoittelua ilmaiselle näytetunnille

Järjestämme maaliskuussa ilmaisia näytetunteja

Kiinnostaako TFW-harjoittelu, mutta et ole vielä kerennyt kokeilemaan? Mietit uuden harrastuksen aloittamista, mutta kynnys aloittamiseen tuntuu liian korkealta? Järjestämme maaliskuussa ilmaisia näytetunteja salilla la 5.3. klo 13.00-14.00 ja la 19.3. klo 13.00-14.00.

Tule testaamaan maaliskuussa TFW-treenejä TFW Stadiin ilmaiselle näytetunnille. Nämä tunnit, kuten TFW-harjoittelu ylipäätäänkin, sopii kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta ja kuntotasosta huolimatta. Päävalmentajamme Karoliina käy kaikki liikkeet rauhalliseen tahtiin tunnilla läpi, ja antaa tarpeen mukaan korvaavia liikkeitä treenin suorittamiseen. Varaa paikkasi tunnilta nopeasti, sillä paikkoja on rajattu määrä (20 kpl / treeni)!

Psst. Yhteistyökumppanimme Puhdistamo tarjoaa näytetuntien jälkeen maittavat ja palauttavat treeniherkut!

Ilmoittaudu tunnille

Ilmoittaudu tunnille alla olevan lomakkeen avulla. Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jossa on myös saapumisohjeet treeniin. TFW Stadi sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Ruoholahdenkatu 21 C 00180 Helsinki (-2. kerros eli kellarikerros). Mikäli haluat ilmoittaa myös kaverisi, voit kirjoittaa hänen nimensä ja sähköpostiosoitteensa lomakkeen vapaaseen tekstikenttään.

Eikö näytetuntien ajat sovi aikatauluihisi? Ei hätää – TFW-harjoittelua voit tulla testaamaan kaikilla lukujärjestyksemme mukaisille Hurrikaani-/Circuit-tunneilla. Lue lisää ja varaa kokeilutunti haluamallesi ajalle täältä!

Mietityttääkö jokin asia treeneissä?

Maailmanlaajuisesti yli 10 000 ihmistä tällä hetkellä saa tuloksia ja voi hyvin TFW-metodin voimin! Näytetunti on loistava tapa tulla testaamaan TFW-harjoittelua, treenin jälkeen voit kysyyä valmentajalta ja henkilökunnaltamme sinulle sopivinta aloitustapaa treeneille.

Kaikissa kysymyksissä liittyen TFW-harjoitteluun tai näytetuntiin, ole rohkeasti meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com tai puhelimitse 044 911 4554.

Puhdistamo tarjoaa näytetuntien treeni- ja palautusherkut

Puhdistamo-logo-official-yhteistyokumppani-TFW-Stadi

Ethän jätä kesällä hampaitakaan pesemättä.

Treenaa kesä-heinäkuun ajan TFW Stadissa edullisesti hintaan 179 € (norm. 260 €).

Tarjous voimassa 31.5.2022 asti. Jäsenyys on voimassa 1.6.-31.7.2022 välisen ajan. Jäsenyys päättyy automaattisesti. Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä.