Tule kokeilemaan huippusuosittuja TFW-treenejä. Varaa oma kokeilusi täältä!

Millainen on TFW-näytetunti ja mitä siellä tapahtuu?

Oletko miettinyt TFW-treenien aloittamista ja haluaisit tulla kokeilemaan treenejä ilmaiselle näytetunnillemme? TFW-treenit sopivat kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta tai nykyisestä kuntotasosta huolimatta, ja näytetunnilla kaikki liikkeet käydään läpi huolellisesti ja tarpeen mukaan liike korvataan sinulle paremmin sopivalla liikkeellä. Kokosimme tähän artikkeliin tietoa näytetunnin kulusta. Kaikissa kysymyksissä laita meille ihmeessä viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com tai verkkosivujemme chat-ikkunan kautta!

Järjestämme näytetunteja aika ajoin

Järjestämme näytetunteja aika ajoin, ja tätä artikkelia kirjoittaessa seuraava TFW-näytetunti järjestetään sunnuntaina 17.9.2023 klo 12.00-13.30. Mikäli tuo aika ei sovi sinulle, tiesithän että voit tulla kokeilemaan TFW-treenejä meille milloin vain veloituksetta, sinulle sopivana aikana. Ensikertalaiselle suosittelemme lukujärjestyksemme mukaista Hurrikaani-/Circuit-tuntia. Mikäli haluat lukea tarkemmin ilmaisesta kokeilutunnistamme, olemme aiemmin kirjoittaneet myös siitä artikkelin.

Kokeilutuntien ajat ja ilmoittautumisen löydät täältä sivuiltamme Aloittaminen-osiosta.

Saat paluuviestissä vahvistuksen ja ohjeet saapumiseen

Kun olet varannut näytetunnin, saat paluuviestissä vahvistuksen ilmoittautumisestasi sekä ohjeet saapumiseen. Nappaa mukaasi treenivaatteet ja -kengät, vesipullo ja pikkupyyhe. Saapuessasi salille sinua on tervehtimässä TFW Stadin henkilökunta, joka ohjeistaa sinut pukuhuoneisiin ja kertoo, mistä saat esimerkiksi vettä juomapulloosi. 😊

Mitä näytetunnilla sitten tapahtuu?

Nyt se alkaa! Olet saapunut paikalle toivoen, että löydät uuden liikuntaharrastuksen. Mahtavaa!

TFW-näytetunti alkaa päävalmentajamme Karoliinan kertomuksella TFW-metodista ja TFW-treenaamisesta. Tämän jälkeen kerrotaan vielä innostava motivaatiopuhe, joka kuuluu jokaikisen TFW-tunnin agendaan. Motivaatiopuheen jälkeen aloitetaan lämmittely. Lämmittelyn jälkeen, ennen itse harjoitusta, kaikki liikkeet käydään tarkkaan läpi ja jos tarvetta, katsotaan korvaavat liikkeet esimerkiksi aiempien vammojen takia.

Kun liikkeet on käyty läpi, päästään itse treenin kimppuun! TFW-näytetunnilla tehdään hauska kiertoharjoittelu, jossa käytetään oman kehonpainon lisäksi erilaisia apuvälineitä, kuten köysiä, kahvakuulia, kelkkaa ja käsipainoja. Treeni suoritetaan valmentajan ohjeistuksella pareittain, hyvässä ja energisessä porukassa. Jokainen TFW-treeni loppuu yhteiskuvaan, jonka me lähetämme sinulle muistoksi kokeilutunnin jälkeen!

Näytetunnin rakenne pähkinänkuoressa:

  • TFW-metodi ja TFW-treenaaminen, motivaatiopuhe
  • Kattava lämmittely treeniä varten
  • Treenin liikkeiden läpikäynti valmentajan ohjeistuksella
  • Itse treenin suorittaminen parin kannustuksella
  • Loppufiilistely ja yhteiskuva

Mitä näytetunnin jälkeen tapahtuu?

Näytetunnin jälkeen voit halutessasi käydä rauhassa suihkussa tiloissamme, ja kysyä vielä valmentajalta sekä paikalla olevalta henkilökunnalta, jos jokin asia jäi mietityttämään. Kaikki näytetunnilla käyneet saavat myös erikoistarjouksen TFW-treenien aloittamiseen – voit tarttua tarjoukseen vaikka heti paikan päällä tai erikseen määrättynä aikana näytetunnin jälkeen. Lähetämme tarjouksen aloittamisesta kaikille sähköpostitse. Voit sähköpostikeskustelussa kysyä, mikäli sinua mietityttää jokin asia TFW-treeneissä tai jäsenyydessämme, vastaamme enemmän kuin mielellämme kaikkiin kysymyksiin!

TFW-treenien aloittaminen

Tuntuiko näytetunti hyvältä, ja haluaisit aloittaa treenit? Meillä treenien aloittamiseen ei tarvita erillistä aloituskurssia, vaan voit aloittaa esimerkiksi kokeilujäsenyydellä treenit suoraan lukujärjestyksemme mukaisissa treeneissä. Aika ajoin meillä pyörii kuitenkin sekä iltaisin että aamuisin järjestettäviä aloituskursseja, joissa TFW-metodin mukaiseen harjoitteluun syvennytään oman pienryhmän kanssa kahdeksan tai neljän viikon kurssin aikana. Aloituskurssi on hyvä vaihtoehto, jos et ole koskaan harrastanut toiminnallista harjoittelua tai aktiivisen liikunnan harrastamisesta on kulunut pitkä aika. Voit aina kysyä meiltä, mikä olisi juuri sinulle paras vaihtoehto treenien aloittamiseen!

Psst! Jos treenien aloittaminen vielä mietityttää, niin kannattaa lukaista läpi 7 syytä aloittaa TFW-harjoittelu.  

Toivottavasti tästä artikkelista oli hyötyä, ja näemme pian näytetunnin merkeissä! Tervetuloa mukaan seuraavalle näytetunnille, sunnuntaina 17.9.2023!

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)