Supersuosittu Warrior Start -kurssi alkaa taas elokuussa. Varaa oma paikkasi nyt Early Bird -hintaan!

Tule kokeilemaan TFW-harjoittelua ilmaiselle näytetunnille

Ilmainen TFW-näytetunti sunnuntaina 17.9.

Kiinnostaako TFW-harjoittelu, mutta et ole vielä kerennyt kokeilemaan? Mietit uuden harrastuksen aloittamista, mutta kynnys aloittamiseen tuntuu liian korkealta? Järjestämme syyskuussa ilmaisen näytetunnin sunnuntaina 17.9. klo 12.00-13.30. Paikkoja näytetunnilla on 25 nopeimmalle!

Syyskuussa järjestettävä TFW-näytetunti, kuten TFW-harjoittelu ylipäätäänkin, sopii kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta ja kuntotasosta huolimatta. Päävalmentajamme Karoliina käy kaikki liikkeet rauhalliseen tahtiin tunnilla läpi, ja antaa tarpeen mukaan korvaavia liikkeitä treenin suorittamiseen. Varaa paikkasi tunnilta nopeasti, sillä paikkoja on rajattu määrä (25 kp)!

Psst. Yhteistyökumppanimme Puhdistamo tarjoaa näytetuntien jälkeen maittavat ja palauttavat treeniherkut!

Ilmoittaudu tunnille

Ilmoittaudu tunnille alla olevan lomakkeen avulla. Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jossa on myös saapumisohjeet treeniin. TFW Stadi sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Ruoholahdenkatu 21 C 00180 Helsinki (-2. kerros eli kellarikerros). Mikäli haluat ilmoittaa myös kaverisi, voit kirjoittaa hänen nimensä ja sähköpostiosoitteensa lomakkeen vapaaseen tekstikenttään.

Eikö näytetunti sovi aikatauluihisi? Ei hätää – TFW-harjoittelua voit tulla testaamaan kaikilla lukujärjestyksemme mukaisille Hurrikaani-/Circuit-tunneilla. Lue lisää ja varaa kokeilutunti haluamallesi ajalle täältä!

Mietityttääkö jokin asia treeneissä?

Maailmanlaajuisesti yli 10 000 ihmistä tällä hetkellä saa tuloksia ja voi hyvin TFW-metodin voimin! Näytetunti on loistava tapa tulla testaamaan TFW-harjoittelua, treenin jälkeen voit kysyyä valmentajalta ja henkilökunnaltamme sinulle sopivinta aloitustapaa treeneille.

Kaikissa kysymyksissä liittyen TFW-harjoitteluun tai näytetuntiin, ole rohkeasti meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com tai puhelimitse 044 911 4554.

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)