Tule kokeilemaan huippusuosittuja TFW-treenejä. Varaa oma kokeilusi täältä!

Osta aineettomat joululahjat TFW Stadin joulukaupasta

Treenilahja sinulle itsellesi 🎅🏻

Mikä oliskaan parempaa, kuin helliä itseä sopivalla aineettomalla joululahjalla? Nappaa tästä lahjat pukinkonttiin! Kaikissa kysymyksissä jäsenyyteen tai TFW-harjoitteluun laita meille viestiä alakulman chatissa tai sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Alkuvuoden treenit TFW Stadissa

Nappaa itsellesi joululahjaksi TFW Stadin huippuhauskat ja tehokkaat treenit! Tällä toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä treenaat edulliseen hintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko) niin pitkään kuin haluat. Jäsenyys oikeuttaa kaikkiin lukujärjestyksemme mukaisiin tunteihin. Voit aloittaa jäsenyyden vapaasti haluamanasi päivänä 2.1.-29.2.2024 välisenä aikana. Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka.

Warrior Start -aloituskurssi

Oletko miettinyt uuden harrastuksen aloittamista, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Osta itsellesi joululahjaksi paikka tammikuussa 16.1.2024 alkavalle Warrior Start -aloituskurssille. Ilmoittaudu kurssille pian, tämä kurssi myydään lähes aina loppuun!

10 kerran kortti

10 kerran kortti nyt joulualessa 149 € (norm. 179 €)! Kortti oikeuttaa kaikille TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisille tunneille, ja on voimassa 3 kk aktivointihetkestä tai sopimuksen mukaan. Ostaessasi kortin joululahjaksi itsellesi voit aloittaa kortin voimassaolon halutessasi vasta 2.1.2024. Näissä tapauksissa laitathan meille sähköpostia info@tfwstadi.com ostosi jälkeen. Tarjous voimassa 24.12.2023 asti.

Äitien Voima -tunnit, 10 kerran kortti

Tämä kortti oikeuttaa kymmenelle Äitien Voima -tunnille, jotka sopivat niin tuoreille äideille kuin raskaana oleville. Tunnit ohjaa raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen treeniin erikoistunut valmentaja Heidi Greus. Kortti voimassa 4 kk ostohetkestä tai sopimuksen mukaan. Ostaessasi kortin joululahjaksi itsellesi voit aloittaa kortin voimassaolon halutessasi vasta tammikuun alussa. Näissä tapauksissa laitathan meille sähköpostia info@tfwstadi.com ostosi jälkeen.

Hyvinvointilahja kaverille tai läheiselle 🎁

Tästä hyvän fiiliksen treenilahja kaverille, kollegalle tai puolisolle! Lahjakortin osto tapahtuu verkkokaupassamme, ostotapahtuman jälkeen saat lahjakortin sähköpostitse PDF-tiedostona. Voit lähettää tai tulostaa PDF-tiedoston lahjan saajalle. Mikäli haluat ostaa lahjakortin vapaalla summalla, laitathan siitä viestiä meille sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Lahjakortti alkuvuoden treeneihin

Osta läheisellesi lahjakortti, joka oikeuttaa 4 viikon treenijaksoon TFW Stadissa. Treenit tulee aloittaa 2.1.-29.2.2024 välisenä aikana.

Lahjakortti aloituskurssile

Osta läheisellesi tammikuussa 16.1.2023 alkavalle 8 viikon Warrior Start -aloituskurssille paikka! Kurssi järjestetään TFW Stadissa 16.1.-9.3.2024 välisenä aikana. Tutustu kurssin sisältöön tarkemmin täällä.

Lahjaksi kymppikortti TFW Stadiin

Osta läheisellesi lahjaksi 10 kerran kortti TFW Stadiin! Kortilla treenaat kaikilla lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla. Kortti voimassa 3 kk aktivointihetkestä.

Lahjaksi Äitien Voima -tunnit

Haluatko ostaa loistavan lahjan tuoreelle äidille tai raskaana olevalle? Kortti oikeuttaa kymmenelle Äitien Voima -tunnille, jotka sopivat niin tuoreille äideille kuin raskaana oleville. Lue lisää Äitien Voima -tunneista täältä.

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Voit maksaa jäsenyytesi Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa Edenredin tai Eazybreakin liikuntaedulla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi
ePassi-logo-TFW-Stadi
Edenred-logo-TFW-Stadi

Mitä on TFW-harjoittelu?

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. TFW yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ravintovalmennusta ja henkistä valmennusta unohtamatta, ja se on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla. Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Usein kysytyt kysymykset

TFW-treenit sopivat kaikille, jotka haluavat pitää itsestään huolta sekä fyysisesti että henkisesti. Toiminnallisten TFW-treenien avulla kehität itseäsi, kasvatat voimatasojasi ja saat onnellista fiilistä arkeesi. Jos kuitenkin haluat kokeilla ennen ostopäätöstä, niin varaa itsellesi ilmainen kokeilutunti!

Pärjäät ihan varmasti! Kaikissa treeneissä jokainen liike käydään läpi ammattitaitoisen valmentajan avustuksella, ja jokainen urheilija tekee liikkeet oman päivän kuntonsa mukaan. Lisäksi kokeneet TFW-taistelijamme auttavat ensikertalaisia!

Meillä TFW Stadissa tunneille on mahdollista osallistua arkena aamuisin (klo 6.30-8.30), lounasaikaan (klo 11.00-12.00) ja iltaisin (klo 16.00-20.00). Tämän lisäksi lauantaina aamupäivästä voi käydä nappaamassa energisen startin viikonloppuun treeneistä!

Tämä on tietysti yksilöllistä, mutta keskiverto TFW Stadin asiakas käy treeneissä 2-3 kertaa viikossa. TFW-metodin mukaisesti treenataan 4Days4Ever, eli neljä kertaa viikossa loppuelämän – tämä ei kuitenkaan ole vaatimus! Kaikki treenaavat oman fiiliksen, arjen aikataulujen ja oman jaksamisensa mukaisesti. Yksikin treeni viikossa on parempi kuin ei yhtään!

Kyllä voit. Meille käy kaikki liikunta- ja hyvinvointiedut (Smartum, Edenred, ePassi). Mikäli sinulla on enemmän saldoa liikuntaetupalvelusta, voit maksaa sitä meille myös ennakkoon, jolloin se kuitataan automaattisesti tulevilta laskuiltasi.

Mikäli sairastut, voit hakea hyvitystä jäsenyyteesi sopimusehtojemme mukaisesti. Hyvitämme jäsenyydestä lääkärintodistusta (10 vrk omavastuu).

Pidempiin jäsenyyksiimme (12 kk, 6 kk, 3 kk) kuuluu veloituksettomat tauko-oikeudet. 12 kk jäsenyyden aikana voit pitää taukoa neljä viikkoa, 6 kk jäsenyyden aikana kaksi viikkoa ja 3 kk jäsenyyden aikana yhden viikon. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys on voimassa kerrallaan neljä viikkoa, eikä sisällä erillistä tauko-oikeutta.

TFW-metodi jakaantuu karkeasti kahteen erilaiseen treenimuotoon – Voima-tunnit (Voima 1 ja 2) kehittävät lihaskuntoa ja Hurrikaani/Circuit-tunnit (Hurrikaani/Circuit 1 ja 2) taas kestävyyttä ja aerobista kuntoasi. Jos käyt treeneissä esimerkiksi kolme kertaa viikossa, niin kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita Voima-tunnit ja näiden lisäksi yksi Hurrikaani/Circuit-tunti viikko-ohjelmaasi.

Edellä mainittujen lisäksi viikko-ohjelmastamme löytyy myös Speed&Strength-tunti, joka on Voima- ja Hurrikaani-tuntien sekoitus. Tällä todella suositulla tunnilla voit korvata esimerkiksi Hurrikaani/Circuuit-tunnin!

Jäsenenämme voit aina kysyä neuvoja valmentajilta tuntien yhteydessä  tai laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Tässä tapauksessa kolme kuukautta ostohetkestä voimassa oleva 10 kerran kortti voisi olla sinulle oiva valinta. 10 kerran kortti oikeuttaa kaikille lukujärjestyksemme mukaisille tunneille. Pääset ostamaan 10 kerran kortin verkkokaupastamme täältä.

Oston yhteydessä sinulle aktivoidaan tunnukset varausjärjestelmäämme, joka toimii niin verkkoselainversiona että mobiilisovelluksena (iOS ja Android). Saat ohjeet varausten tekemiseen tilauksesi yhteydessä. Ongelmatilanteissa voit aina laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Jäsenyytemme laskutetaan neljän viikon laskutusjaksoissa. Ensimmäinen lasku saapuu sähköpostitse, jonka yhteydessä saamiesi ohjeiden avulla voit tilata itsellesi e-laskun helpottamaan omaa arkeasi.

Jäsenyys tulee irtisanoa sähköpostitse info@tfwstadi.com viimeistään 28 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkamista. Tarkemmat ohjeet irtisanomiseen löydät sopimusehdoistamme.

Mahtavaa! Laita meille viestiä verkkosivujen chat-ikkunassa (oikeassa alalaidassa) tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. :)
Warrior-Christmas-SantaClaus-TFW-Stadi

Etkö löydä sopivaa lahjaa?

Kysy TFW Stadin tontuilta jeesiä chatissa tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Autamme enemmän kuin mielellämme!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)