Meille TFW Stadiin voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi milloin vain. Varaa oma kokeilusi!

TFW-Stadi-logo-official

Osta aineettomat joululahjat TFW Stadin joulukaupasta

Treenilahja sinulle itsellesi 🎅🏻

Mikä oliskaan parempaa, kuin helliä itseä sopivalla aineettomalla joululahjalla? Nappaa tästä lahjat pukinkonttiin! Kaikissa kysymyksissä jäsenyyteen tai TFW-harjoitteluun laita meille viestiä alakulman chatissa tai sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Alkuvuoden treenit

Nappaa itsellesi joululahjaksi TFW Stadin alkuvuoden treenit, ja treenaat 12 viikkoa superedulliseen hintaan 93 € / 4 vko (norm. 120 € / 4 vko). Voit aloittaa treenit joustavasti haluamanasi päivänä 2.1.-31.1.2023 välisenä aikana. 12 viikon määräaikaisuuden jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä hintaan 93 € / 4 vko.

Warrior Start -aloituskurssi

Oletko miettinyt uuden harrastuksen aloittamista, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Osta itsellesi joululahjaksi paikka tammikuussa 10.1.2023 alkavalle Warrior Start -kurssille.

10 kerran kortti

10 kerran kortti oikeuttaa kaikille TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisille tunneille, ja on voimassa 3 kk aktivointihetkestä.

Äitien Voima -tunnit

Tämä kortti oikeuttaa kymmenelle Äitien Voima -tunnille, jotka sopivat niin tuoreille äideille kuin raskaana oleville. Tunnit jatkuvat heti tammikuun alussa 2.1.2023.

Hyvinvointilahja kaverille tai läheiselle 🎁

Tästä hyvän fiiliksen treenilahja kaverille, kollegalle tai puolisolle! Lahjakortin osto tapahtuu verkkokaupassamme, ostotapahtuman jälkeen saat lahjakortin sähköpostitse PDF-tiedostona. Voit lähettää tai tulostaa PDF-tiedoston lahjan saajalle. Mikäli haluat ostaa lahjakortin vapaalla summalla, laitathan siitä viestiä meille sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Lahjakortti alkuvuoden treeneihin

Osta läheisellesi lahjakortti, joka oikeuttaa 12 viikon treenijaksoon TFW Stadissa. Treenit voi aloittaa 2.-31.1.2023 välisenä aikana.

Lahjakortti aloituskurssile

Osta läheisellesi tammikuussa 10.1.2023 alkavalle 8 viikon Warrior Start -aloituskurssille paikka!

Lahjaksi kymppikortti TFW Stadiin

Kymmenen kerran kortti on mainio vaihtoehto TFW-treeneihin sinulle, joka et ehdit treeneihin niin usein! Kymppikortti oikeuttaa kaikille TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisille tunneille, ja on voimassa 3 kk ostohetkestä.

Lahjaksi Äitien Voima -tunnit

Haluatko ostaa loistavan lahjan tuoreelle äidille tai raskaana olevalle? Kortti oikeuttaa kymmenelle Äitien Voima -tunnille, jotka sopivat niin tuoreille äideille kuin raskaana oleville. Tunnit jatkuvat heti tammikuun alussa 2.1.2023.

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Voit maksaa jäsenyytesi Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa Edenredin tai Eazybreakin liikuntaedulla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi
ePassi-logo-TFW-Stadi
Edenred-logo-TFW-Stadi
Eazybreak-logo-TFW-Stadi

Mitä on TFW-harjoittelu?

TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. TFW yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ravintovalmennusta ja henkistä valmennusta unohtamatta, ja se on testattu maailman huippu-urheilijoilla sekä arjen taistelijoilla. Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Warrior-Christmas-SantaClaus-TFW-Stadi

Etkö löydä sopivaa lahjaa?

Kysy TFW Stadin tontuilta jeesiä chatissa tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Kyllähän nyt pukinkonttiin yksi treenilahja pitää saada!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)