Supersuosittu Warrior Start -kurssi alkaa taas elokuussa. Varaa oma paikkasi nyt Early Bird -hintaan!

Muista hyödyntää vuoden vaihteessa vanhenevat liikuntaetusi!

Vuoden 2023 liikuntaedut vanhenevat 31.12.2023!

Vuosi lähenee loppuaan, ja myös vuoden 2023 liikuntaedut on käytettävä pian, eli viimeistään 31.12.2023! TFW Stadin jäsenyyksiin tai kursseihin voit hyödyntää kaikkia liikuntaetuja (ePassi, Smartum, Edenred). Kokosimme tälle sivulle meidän vinkkimme tämän vuoden liikuntaetujen hyödyntämiseen! Tiesithän, että voit maksaa tämän vuoden liikuntaedulla jäsenyyttäsi myös etupainotteisesti – eli jos maksat nyt isomman summan, niin se hyvitetään tulevaisuuden jäsenyyslaskuiltasi. Voit kysyä tästä lisää meidän verkkosivujen chat-ikkunasta (Mikko keskustelee oikeassa alalaidassa), tai laittamalla sähköpostia info@tfwstadi.com. Autamme mielellämme!

Voit myös ostaa haluamasi jäsenyyden suoraan verkkokaupastamme, jossa voit hyödyntää liikuntaetuja. ePassin ja Smartumin etujen hyödyntäminen onnistuu suoraan verkkokaupassamme, mikäli sinulla on Edenredin liikuntaetuja, laitathan meille sähköpostia info@tfwstadi.com, niin kerromme miten toimia. :)

Meille käy kaikki liikuntaedut

ePassi-logo-TFW-Stadi
Smartum
Edenred-logo-TFW-Stadi

Esimerkiksi näihin voit hyödyntää vanhenevia liikuntaetujasi

ALOITUSKURSSI!

Warrior Start -aloituskurssi

Haluaisitko aloittaa uuden, innostavan harrastuksen vuoden alussa? Ehkä haluaisit oppia rauhassa kuntosaliharjoittelun perusteet ja samalla haastaa itseäsi uuden treenimuodon parissa? 8 viikkoa kestävä Warrior Start -aloituskurssi on loistava valinta. Varaa paikkasi tammikuusssa 16.1.2024 alkavalle kurssille pian – nämä kurssit myydään lähes aina loppuun!

EDULLINEN JÄSENYYS!

Alkuvuoden treenit alehintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko)

Tällä toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä treenaat TFW Stadissa kaikilla lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla edulliseen hintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko). Voit aloittaa jäsenyyden milloin tahansa 2.1.-29.2.2024 välisenä aikana, ja jatkaa jäsenyyttä edulliseen hintaan niin pitkään kuin itse haluat.

Erilliset kurssit ja määräkortit

SOPII RASKAANA OLEVILLE JA SYNNYTTÄNEILLE!

Äitien Voima -tunnit

Supersuositut Äitien Voima -tunnit sopivat synnyttäneille tai raskaana oleville äideille, ja näille tunneille voit ottaa vauvan tai taaperon mukaan! Heidi Greusin ohjaamilla tunneilla vahvistat kehoa nousujohteisesti, saat yksilöllistä ohjausta ja opit huomioimaan lantionpohjan ja keskivartalon osana treeniä. Tunneille olet erittäin tervetullut vauvan tai taaperon kanssa!

SOPII SATUNNAISEMPIIN TREENEIHIN

10 kerran kortti TFW Stadin treeneihin

10 kerran kortti sopii sinulle, mikäli haluat treenata TFW Stadin treeneissä, mutta et halua sitoutua jäsenyyteen. 10 kerran kortilla treenaat kaikilla lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla. Kortti on voimassa 3 kk ostohetkestä tai sopimuksen mukaan. Kortti on nyt joulutarjouksessa 149 € (norm. 179 €)!

Sopiiko TFW-harjoittelu oikeasti minulle?

  • Sadat TFW-treenaajat ovat löytäneet liikunnan ilon ja samalla uuden rakkaan harrastuksen tukemaan omaa arkea
  • Maailmanlaajuisesti yli 10 000 ihmistä tällä hetkellä saa tuloksia TFW-metodin voimin
  • TFW-harjoittelu soveltuu kaikille lähtötasosta ja aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta
  • Lähde mukaan innostavaan treeniyhteisöön, josta voit saada uuden harrastuksen lisäksi elämänmittaisia ystäviä!

Usein kysytyt kysymykset

TFW-treenit sopivat kaikille, jotka haluavat pitää itsestään huolta sekä fyysisesti että henkisesti. Toiminnallisten TFW-treenien avulla kehität itseäsi, kasvatat voimatasojasi ja saat onnellista fiilistä arkeesi. Jos kuitenkin haluat kokeilla ennen ostopäätöstä, niin varaa itsellesi ilmainen kokeilutunti!

Pärjäät ihan varmasti! Kaikissa treeneissä jokainen liike käydään läpi ammattitaitoisen valmentajan avustuksella, ja jokainen urheilija tekee liikkeet oman päivän kuntonsa mukaan. Lisäksi kokeneet TFW-taistelijamme auttavat ensikertalaisia!

Meillä TFW Stadissa tunneille on mahdollista osallistua arkena aamuisin (klo 6.30-8.30), lounasaikaan (klo 11.00-12.00) ja iltaisin (klo 16.00-20.00). Tämän lisäksi lauantaina aamupäivästä voi käydä nappaamassa energisen startin viikonloppuun treeneistä!

Tämä on tietysti yksilöllistä, mutta keskiverto TFW Stadin asiakas käy treeneissä 2-3 kertaa viikossa. TFW-metodin mukaisesti treenataan 4Days4Ever, eli neljä kertaa viikossa loppuelämän – tämä ei kuitenkaan ole vaatimus! Kaikki treenaavat oman fiiliksen, arjen aikataulujen ja oman jaksamisensa mukaisesti. Yksikin treeni viikossa on parempi kuin ei yhtään!

Kyllä voit. Meille käy kaikki liikunta- ja hyvinvointiedut (Smartum, Edenred, ePassi). Mikäli sinulla on enemmän saldoa liikuntaetupalvelusta, voit maksaa sitä meille myös ennakkoon, jolloin se kuitataan automaattisesti tulevilta laskuiltasi.

Mikäli sairastut, voit hakea hyvitystä jäsenyyteesi sopimusehtojemme mukaisesti. Hyvitämme jäsenyydestä lääkärintodistusta (10 vrk omavastuu).

Pidempiin jäsenyyksiimme (12 kk, 6 kk, 3 kk) kuuluu veloituksettomat tauko-oikeudet. 12 kk jäsenyyden aikana voit pitää taukoa neljä viikkoa, 6 kk jäsenyyden aikana kaksi viikkoa ja 3 kk jäsenyyden aikana yhden viikon. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys on voimassa kerrallaan neljä viikkoa, eikä sisällä erillistä tauko-oikeutta.

TFW-metodi jakaantuu karkeasti kahteen erilaiseen treenimuotoon – Voima-tunnit (Voima 1 ja 2) kehittävät lihaskuntoa ja Hurrikaani/Circuit-tunnit (Hurrikaani/Circuit 1 ja 2) taas kestävyyttä ja aerobista kuntoasi. Jos käyt treeneissä esimerkiksi kolme kertaa viikossa, niin kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita Voima-tunnit ja näiden lisäksi yksi Hurrikaani/Circuit-tunti viikko-ohjelmaasi.

Edellä mainittujen lisäksi viikko-ohjelmastamme löytyy myös Speed&Strength-tunti, joka on Voima- ja Hurrikaani-tuntien sekoitus. Tällä todella suositulla tunnilla voit korvata esimerkiksi Hurrikaani/Circuuit-tunnin!

Jäsenenämme voit aina kysyä neuvoja valmentajilta tuntien yhteydessä  tai laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Tässä tapauksessa kolme kuukautta ostohetkestä voimassa oleva 10 kerran kortti voisi olla sinulle oiva valinta. 10 kerran kortti oikeuttaa kaikille lukujärjestyksemme mukaisille tunneille. Pääset ostamaan 10 kerran kortin verkkokaupastamme täältä.

Oston yhteydessä sinulle aktivoidaan tunnukset varausjärjestelmäämme, joka toimii niin verkkoselainversiona että mobiilisovelluksena (iOS ja Android). Saat ohjeet varausten tekemiseen tilauksesi yhteydessä. Ongelmatilanteissa voit aina laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Jäsenyytemme laskutetaan neljän viikon laskutusjaksoissa. Ensimmäinen lasku saapuu sähköpostitse, jonka yhteydessä saamiesi ohjeiden avulla voit tilata itsellesi e-laskun helpottamaan omaa arkeasi.

Jäsenyys tulee irtisanoa sähköpostitse info@tfwstadi.com viimeistään 28 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkamista. Tarkemmat ohjeet irtisanomiseen löydät sopimusehdoistamme.

Mahtavaa! Laita meille viestiä verkkosivujen chat-ikkunassa (oikeassa alalaidassa) tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. :)

Warrior Start -aloituskurssi 50 € alennuksella

Onko aktiivisesta treenaamisesta aikaa, tai haluaisit muuten vaan uuden startin terveellisille elämäntavoille? Siinä tapauksessa TFW Stadin Warrior Start -kurssi on oikea paikka sulle! Säästä 50 € varaamalla paikkasi ennen 21.7.2024!