Kesä-heinäkuun treenit superedullisesti 179 € (norm. 260 €). Osta omasi nyt!

TFW-Stadi-logo-official

Warrior Yoga R'n'B Style sunnuntaina 27.3. klo 10.30-12.00

TFW Stadissa joogataan r'n'b-hittien tahtiin tammikuussa

TFW Stadi ja taistelijamme, hathajoogaohjaaja Taija Pistol  siivittää sinut alkuvuoden tunnelmaan hathajoogaten tunnettujen R’n’B’-hittien tahtiin. Tuntii sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogaajille. Leikittelevä ja virtaava puolitoistatuntinen koostuu hathajoogan perusliikkeistä, jotka rytmitetään rennosti R’n’B-tahtiin. Avaava ja palauttava tunti, jossa liikutaan pehmeästi myös hengityksen johdattamana. Hathajoogan tarkoitus on karistaa kehon ja mielen kireydet, saavuttaen energian virtaus kokonaisvaltaisesti vapaasti koko kehossa. Ihana joogahiki saattaa myös vallata kehoa ihanasti lämmittäen!

Jos energia ei pääse virtamaan sinussa vapaasti, se lukkiutuu ja tukkeutuu. Kun keho virtaa se on vastaanottavaisempi myös tulevissa TFW-treeneissä.

Milloin: Sunnuntaina 27.3.2022 klo 10.30-12.00
Mitä: Hathajoogaa TFW Stadin taistelijoille R’n’B-hittien tahtiin
Paljonko: 15 €
Kuinka monelle: 20 paikkaa

Taija Pistol

Olen Taija Pistol, tervetuloa hathajoogamaan kanssani! Jooga on tarkoitettu kaikille ja aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Joogan perimmäinen tarkoitus on saavuttaa kehollisesti ja mielellisesti kokonaisvaltainen hyvinvoiva olotila.

Minä olen ollut aina aktiivinen liikkuja. Pääpaino liikkumisessa on ollut itseni haastaminen kokonaisvaltaisessa kehonrakennuksessa ja kestävyysurheilussa. Joogan löysin elämääni reilut 10 vuotta sitten tasapainottaen kehoa rankan kisatreenitaustan jälkeen. Urheilutaustani vuoksi TFW-treenimuoto on ollut parasta antia itselleni kohta kuuden vuoden ajan.

Nähdään R’n’B-joogassa!

Ethän jätä kesällä hampaitakaan pesemättä.

Treenaa kesä-heinäkuun ajan TFW Stadissa edullisesti hintaan 179 € (norm. 260 €).

Tarjous voimassa 31.5.2022 asti. Jäsenyys on voimassa 1.6.-31.7.2022 välisen ajan. Jäsenyys päättyy automaattisesti. Tarjous koskee vain uusia jäsenyyksiä.