Tule kokeilemaan huippusuosittuja TFW-treenejä. Varaa oma kokeilusi täältä!

Syksyn treenit alkaa täältä!

Aloita syksyn treenien suunnittelu jo nyt

Kesällä saa ja pitää rentoutua, mutta syksy onkin kohta jo ovella ja syksyn treenit on hyvä buukata jo aikaisessa vaiheessa! Kokosimme tälle sivulle kaikki mahdollisuudet, miten voit aloittaa treenit TFW Stadissa syksyn tullen. Päivitämme sivua sitä mukaa, kun uusia juttuja julkaistaan – eli kannattaa laittaa tämä vaikkapa kirjanmerkiksi! Nopeimpina vinkkeinä kannattaa tsekata ainakin elokuussa 22.8. alkava Warrior Start -aloituskurssi sekä syystarjouksemme toistaiseksi voimassa olevasta jäsenyydestä hintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko). Jos olet vastikään synnyttänyt tai paraikaa raskaana, kannattaa tsekata heti elokuun alussa (maanantaina 7.8.) jatkuvat supersuositut Annukka Tammikiven vetämät Äitien Voima -tunnit. Kaikissa kysymyksissä ole ihmeessä meihin yhteydessä puhelimitse 010 319 0780 tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Voit laittaa meille myös viestiä verkkosivujen chat-ikkunassa!

Syksyn treenimahdollisuudet

ALOITUSKURSSI!

Warrior Start -aloituskurssi

Haluaisitko aloittaa uuden, innostavan harrastuksen kesän jälkeen? Ehkä haluaisit oppia rauhassa kuntosaliharjoittelun perusteet ja samalla haastaa itseäsi uuden treenimuodon parissa? 8 viikkoa kestävä Warrior Start -aloituskurssi on loistava valinta. Varaa paikkasi Early Bird -hintaan 299 € (norm. 349 €) su 16.7. mennessä!

EDULLINEN JÄSENYYS!

Syksyn treenit alehintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko)

Tällä toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä treenaat TFW Stadissa kaikilla lukujärjestyksemme mukaisilla tunneilla edulliseen hintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko). Voit aloittaa jäsenyyden milloin tahansa 1.8.-30.9.2023 välisenä aikana, ja jatkaa jäsenyyttä edulliseen hintaan niin pitkään kuin itse haluat.

Kurssit ja pienryhmät

SOPII RASKAANA OLEVILLE JA SYNNYTTÄNEILLE!

Äitien Voima -tunnit

Supersuositut Äitien Voima -tunnit jatkuvat taas heti elokuun alussa (maanantaina 7.8.2023). Annukka Tammikiven ohjaamilla tunneilla vahvistat kehoa nousujohteisesti, saat yksilöllistä ohjausta ja opit huomioimaan lantionpohjan ja keskivartalon osana treeniä. Tunneille olet erittäin tervetullut vauvan kanssa!

SOPII VANHEMPAINVAPAALLA OLEVILLE ISILLE!

Faijat treenaa -tunnit

Oletko vanhempainvapaalla, mutta mieli sykkii treenaamaan? TFW Stadin Faijat treenaa -kurssilla treenataan yhdessä muiden isien kanssa. Voit ottaa tunneille mukaan vauvan, ja treenit sujuu mallikkaasti kun pidämme yhdessä huolta uusista tulokkaista treenin aikana. Kuuden kerran kurssi järjestetään keskiviikkoisin klo 11.00-12.00 6.9.-11.10.2023 välisenä aikana.

Sopiiko TFW-harjoittelu oikeasti minulle?

  • Sadat TFW-treenaajat ovat löytäneet liikunnan ilon ja samalla uuden rakkaan harrastuksen tukemaan omaa arkea
  • Maailmanlaajuisesti yli 10 000 ihmistä tällä hetkellä saa tuloksia TFW-metodin voimin
  • TFW-harjoittelu soveltuu kaikille lähtötasosta ja aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta
  • Lähde mukaan innostavaan treeniyhteisöön, josta voit saada uuden harrastuksen lisäksi elämänmittaisia ystäviä!

Verkkokaupassamme voit maksaa ePassin ja Smartumin liikuntarahalla. Jos haluat hyödyntää Eazybreakin tai Edenredin liikuntarahoja, valitse liikuntaedun tarjoajan portaalissa toimipiste TFW Stadi, tee maksusuoritus ja lähetä suorituksesta kuvakaappaus meille sähköpostitse info@tfwstadi.com. Kaikissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivujemme chatin kautta!

Onko sinulla kysymyksiä treeneihin tai jäsenyyteen liittyen?

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää meidän treeneihin tai jäsenyyteen liittyen, niin voit aina laittaa meille sähköpostia info@tfwstadi.com tai soittaa asiakaspalveluumme 010 319 0780 . Voit myös täyttää oheisen lomakkeen, niin me olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivään!

Vastaanotamme kaikkia liikuntaetuja

Voit maksaa jäsenyytesi Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa Edenredin tai Eazybreakin liikuntaedulla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Smartum-Pay-logo-TFW-Stadi
ePassi-logo-TFW-Stadi
Edenred-logo-TFW-Stadi
Eazybreak-logo-TFW-Stadi

Haluatko kysyä jotain?

Jäikö jotain vielä mielen päälle? Haluatko kysyä meidän salista, TFW-metodista tai jostain muusta? Voit laittaa meille viestiä verkkosivujen chat-ikkunan kautta (oikeassa alalaidassa, vastaamme mahdollisimman pian!) tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Voit myös soittaa meidän päävalmentajalle Karoliinalle numeroon 010 319 0780.

Toivottavasti nähdään salilla!

Ruokaboksi tarjoaa edun kaikille uusille TFW Stadin asiakkaille

Tarjoamme yhteistyössä Ruokaboksin kanssa 2x 20 € edun kaikille Warrior Start -kurssilaisille. Edun avulla saat 2x 20 € kokeiluedun kahteen vapaavalintaiseen Ruokaboksin boksiin.

Luvassa siis hyvien treenien lisäksi maittavia aterioita!

Verkkokaupassa voit maksaa ePassin ja Smartumin liikuntarahalla. Jos haluat hyödyntää Eazybreakin tai Edenredin liikuntarahoja, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com tai verkkosivujen chat-ikkunan kautta.

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)