Tule kokeilemaan huippusuosittuja TFW-treenejä. Varaa oma kokeilusi täältä!

Aitoja kokemuksia TFW-treenaajilta – Osa 2

TFW-harjoittelu on monille etäisesti tuttua, ja keltaiset seinät näyttää hauskoilta niin somessa kuin mainoskuvissakin. Monet kuitenkin miettivät, että millaista harjoittelu TFW-saleilla oikeasti on. Sen takia kysyttiin asiaa meidän asiakkailta, ja tässä artikkelissa aitoja kokemuksia TFW-treenaajilta – osa 2. Jos haluat jakaa omia kokemuksiasi tai kysyä lisää, voit aina laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@tfwstadi.com tai huikata verkkosivuilta löytyvässä chat-ikkunassa. Vastaamme mahdollisimman pian!

Tsekkaa myös aiemmin kirjoitettu artikkeli asiakkaidemme kokemuksista täällä.

Jokaisen treenin pystyy tekemään oman kunnon ja jaksamisen mukaan

TFW-treenit soveltuvat kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta ja nykyisestä kuntotasosta huolimatta. Meidän treeneissä käy paljon erilaisia ihmisiä, erilaisilla taustoilla ja erilaisen arjen ympäröimänä. Kaikki paikalle tulevat pystyvät kuitenkin tekemään saman treenin – joskus kevyemmin ja joskus hieman kovemmin!

”Oon niin iloinen, että aikoinaan uskaltauduin menemään ekalle kokeilutunnille. Se kannustus ja yhteishenki mikä tällä salilla vallitsee, on parasta! Treenit on monipuolisia ja hauskoja, joskus myöskin todella raskaita. Mutta se fiilis raskaankin treenin jälkeen on mahtava, kuinka tunnet pystyväs mihin vain! Ammattitaitoiset valmentajat opettaa ja ohjaa, kannustaa ja motivoi. Oman kehityksen huomaa todella nopeasti, ja jokaisen treenin pystyt kuitenkin tekemään oman kunnon ja jaksamisen mukaan. Suosittelen!”

Riina Kortesuo

Yhteisöllisyys ja toisten kannustaminen auttaa treeneissä ja niiden ulkopuolella

TFW-salien yhteisöllisyys on käsin kosketeltavaa. Jokainen treeni alkaa valmentajan motivaatiopuheella, jonka tarkoituksena on keskittää kaikki energia treeniin ja unohtaa esimerkiksi työkiireet ja -stressi. Jokainen TFW-treeni tehdään yhdessä treeniparin kanssa. Paria autetaan ja kannustetaan treenin aikana, jotta rankempikin treeni tuntuu kevyemmältä yhdessä tehtynä. Parasta onkin, jos näitä ajatuksia ja kannustamista saadaan vietyä myös keltaisten seinien ulkopuolelle!

”TFW:llä aloittaminen on ollut ehdottomasti yksi parhaimpia päätöksiäni! Salitreeni oli minulle alkuun täysin vierasta, mutta nopeasti treeneistä tuli osa arkea ja omaa mukavuusaluetta. Neljässä vuodessa on tapahtunut kehitystä kehossa, mutta vielä tärkeämpänä pidän muutosta mielen tasolla ja ajattelutavassa. Metodin yhteisöllisyydellä, toisten kannustamisella ja motivaatiotarinoilla on ollut tähän keskeinen vaikutus. Treeneissä parasta on itsensä ylittäminen huippujen taistelijakavereiden ja fantastisten coachien avulla!”

Anne Lummaa

TFW-treenit kehittävät voimaa ja kestävyyttä

TFW-metodi on huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä treenimetodi, jota on ennen TFW-saleja hyödynnetty monien lajien (NFL, NBA, MLB, UFC) huippu-urheilijoiden harjoittelussa. TFW-treenien kulmakiviä ovatkin voimaharjoittelu, jossa tuloksia syntyy suhteessa nopeastikin, sekä kestävyyttä ja nopeutta kehittävät harjoitteet. TFW:n yksi kansainvälisistä sloganeista onkin Lift Heavy And Sprint On.

”En koskaan ole innostunut normaaleista kuntosalitreeneistä ja ajattelinkin, että tällaiset voimalajit ei ole mun juttu. TFW-treeneissä tunnelma oli kuitenkin aivan erilainen ja tästä on tullut ihan mun lemppariharrastus. Voimaa harjoittavien tuntien lisäksi myös sykettä nostavat Hurrikaani-treenit tuovat kivasti vaihtelua ja kehittävät kestävyyttä, joten treenaaminen on täysin erilaista, mihin olin normaaleilla kuntosaleilla tottunut. Olen kehittynyt huimasti treenien ansiosta ja ennen en voinut kuvitellakaan, että jaksaisin vetää leukoja ilman apua tai saada huippuhyvää maksimitulosta maastavedossa. Parasta TFW-treeneissä kehityksen lisäksi on ehdottomasti inspiroivat valmentajat sekä mahtava yhteishenki ja ihan huiput treenikaverit! TFW-tunneille on aina kiva tulla!”

Elina Huovila

Selkeä ohjelmointi helpottaa rutiineja

TFW-metodin yksi parhaita puolia on se, että urheilijan ei tarvitse kuin varata haluamansa treeni ja saapua paikalle – valmentaja kertoo ja ohjeistaa päivän harjoitteissa sekä korjaa tarvittaessa tekniikan kanssa. Lisäksi kannustavista ja hauskoista treenikavereista saa parhaimmassa tapauksessa ystäviä myös salitreenien ulkopuolella!

”Tulin ku frendi pakotti, sanoen ”nyt loppuu toi pelkkä maratonin treenaaminen, täs naapurissa on tällänen…”. Alotin voimatunnilla, josta kädet sheikkas vielä illallakin. Jäin. Nyt jo neljäksi vuodeksi. En ole ikinä kyennyt pitämään omaehtoisesti salirutiinia, joten mulle parasta TFW:ssä on selkeä ohjelmointi, nousujohteisuus, ja sitten se coachaus, että tekniikka on kunnossa, etkä riko itseäsi. Tää on melkein kuin sulla olisi oma PT, mutta yhteisöllisempää — keskinäinen ja äänekäs tsemppaus keltaisten seinien sisällä tarkoittaa, että sinne on aina hyvä palata.”

Rasmus Stoltzenberg

Kiitos artikkelin lukemisesta, ja ihan mahtavaa että TFW-treenit kiinnostavat! Jos haluat tulla kokeilemaan, niin klikkaa meidän Aloittaminen-sivulle. Ekalle treenille pääsee aina kokeilemaan ilmaiseksi. Meillä voi aloittaa suoraan lukujärjestyksen mukaisella tunnilla, tai vaihtoehtoisesti pienryhmässä omalla aloituskurssilla. Molemmat tavat ovat hyviä, mutta tosiaan – TFW-treenit sopivat kaikille aiemmasta kuntoilutaustasta ja nykyisestä kuntotasosta huolimatta. Jos haluat kysyä, mikä olisi sinulle sopivin tapa, voit laittaa myös sähköpostia meille info@tfwstadi.com tai huikata verkkosivujen chat-ikkunassa. Toivottavasti nähdään TFW Stadissa!

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)