Aloita TFW-treenit edullisesti hintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko). Tsekkaa tarjous täällä!

Aloituskurssit

Ihan mahtavaa, että TFW-treenien aloittaminen kiinnostaa! Tältä sivulta löydät ajantasaista tietoa tulevista aloituskursseistamme. Suosittelemme tsekkaamaan myös Aloittaminen-sivun, josta löydät tietoa siitä, mitä kurssia suosittelemme. Nämä asiat ovat luonnollisesti kuitenkin hyvin henkilökohtaisia, ja voit olla meihin aina yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com, puhelimitse 044 911 4554 tai verkkosivujen chatin kautta. Tiesithän myös, että TFW-harjoittelun aloittamiseksi aloituskurssi ei ole välttämätön. Jos haluat päästä nopeasti lukujärjestyksemme mukaisiin treeneihin käsiksi, voit varata ilmaisen kokeilutunnin ja aloittaa TFW-treenit vaikka heti!

Aloituskurssit, syksy 2022

8 viikkoa kestävä Warrior Start -aloituskurssi

4 viikkoa kestävä Hallussa Camp -aamukurssi

Viikonlopun mittainen intensiivikurssi Into The TFW – Weekend Bootcamp

Osta jäsenyys

Olet enää askeleen päässä TFW-treeneistä, me lämmitämme salia jo sua varten. Osta jäsenyys sivuiltamme ja tule mukaan treenaamaan jo tänään!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

Ilmainen näytetunti sunnuntaina 17.9.

Haluaisitko tulla testaamaan  TFW-treenejä rauhassa muiden kokeilijoiden kanssa? Järjestämme sunnuntaina 17.9. klo 12.00-13.30 ilmaisen näytetunnin – paikkoja 25 nopeimmalle!