Supersuositun Warrior Start -aloituskurssin paikat myydään nyt. Varaa paikkasi pian!

TFW-Stadi-logo-official

Kiitos ilmoittautumisesta

Kiitos ilmoittautumisestasi TFW Stadin ilmaiselle näytetunnille, pian nähdään! Sinun tulisi olla saanut sähköpostiisi myös vahvistus näytetunnin varauksesta sekä ohjeet saapumiseen. Mikäli et ole saanut sähköpostia, laita viestiä meille info@tfwstadi.com.

Mitä tarvitset mukaan

Tarvitset mukaan vain sisäurheilukengät, sopivat treenivaatteet ja vesipullon sekä tietysti roppakaupalla iloista mieltä!

Miten löydät perille

TFW Stadi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Ruoholahdenkatu 21 C, siis aivan Kampin keskuksen takana. Meille pääset helposti kävellen, ratikalla (9 ja 7!), metrolla tai bussilla.

Kun löydät tiesi ulko-ovesta sisään, niin lähde rohkeasti alaspäin, sillä sali sijaitsee -2. kerroksessa. Saat samalla mukavan jälkijumpan treenin jälkeen kivutessasi rappuset ylös!

Nähdään salilla!

Terveisin,
Karo, Mikko ja koko TFW Stadin jengi

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

Tiesitkö, että voit tulla meille kokeilemaan ilmaiseksi?

TFW-harrastus on helppo aloittaa ilmaiselta kokeilutunnilta, jonka jälkeen voit hypätä suoraan mukaan TFW Stadin positiiviseen yhteisöön. Varaa oma kokeilutuntisi oheisen linkin kautta. Nähdään salilla!