Treenaa kesä-heinäkuu edullisesti 179 € (norm. 268 €). Lue lisää ja osta jäsenyytesi nyt!

Varaa ilmainen konsultaatio ennen treenien aloittamista

Mietityttääkö TFW-treenit tai ylipäätään uuden harrastuksen aloittaminen?

Oletko miettinyt TFW-treenejä tai ylipäätään uutta liikuntaharrastusta? Jokin asia mietityttää – et tiedä miten aloittaa, viime kerrasta on jo pitkä aika tai aloittaminen ylipäätään vaan jännittää?

Ei hätää! Varaa ilmainen konsultaatiopalaveri TFW Stadin omistajan ja päävalmentajan Karoliinan kanssa, ja saa vastauksia sekä tukea kysymyksiisi! Käydään tilannettasi läpi ja pohditaan, mikä olisi paras tapa aloittaa liikuntaharrastus ja mahdolliset TFW-treenit. Konsultaatiopalaveri voidaan järjestää haluamasi mukaan joko paikan päällä salilla tai etäpalaverina/-puheluna.

Täytä lomake tiedoillasi ja varaa palaveri!

Täytä lomake tiedoillasi, voit lisätä kysymyksen jo halutessasi lomakkeelle. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään – käydään tilannettasi läpi ja katsotaan, miten me TFW Stadissa voimme auttaa. :)

Mietityttääkö jokin asia treeneissä?

Maailmanlaajuisesti yli 10 000 ihmistä tällä hetkellä saa tuloksia ja voi hyvin TFW-metodin voimin! Näytetunti on loistava tapa tulla testaamaan TFW-harjoittelua, treenin jälkeen voit kysyyä valmentajalta ja henkilökunnaltamme sinulle sopivinta aloitustapaa treeneille.

Kaikissa kysymyksissä liittyen TFW-harjoitteluun tai näytetuntiin, ole rohkeasti meihin yhteydessä sähköpostitse info@tfwstadi.com tai puhelimitse 044 911 4554.

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)