Tule kokeilemaan huippusuosittuja TFW-treenejä. Varaa oma kokeilusi täältä!

5 myyttiä TFW:stä

Me saadaan paljon viestejä TFW-treeneihin liittyen uusilta, ja välillä vanhoiltakin, asiakkailta. Kaikki kysymykset ovat tosi relevantteja, monet saattavat meistä kuulostaa hauskoilta, mutta kaikkiin kysymyksiin on varmasti syynsä! TFW-metodin ja -treenien ympärillä pyörii monenlaisia ”myyttejä”, jotka eivät pidä lainkaan paikkaansa. Ajateltiinkin lähteä nyt murtamaan myyttejä. Tässä artikkelissa siis viisi myyttiä TFW:stä, jotka eivät ole totta. Niitä löytyy ihan varmasti lisääkin, eli ehkä kirjoitamme myöhemmin tämän saagan kakkososan.

Mikä on sun pohtima TFW-myytti, joka ei pitänytkään paikkaansa?

TFW:lle tullessa pitää olla kovassa kunnossa ja osata jo kaikki

Ei pidä paikkaansa, ei millään muotoa! TFW-harjoittelu sopii kaikille, aiemmasta kuntoilutaustasta ja kuntotasosta huolimatta. TFW:llä voi aloittaa koska vaan, ja ensimmäinen kokeilutunti on aina ilmainen. Meillä jokaisella tunnilla käydään kaikki liikkeet läpi ennen kuin aletaan tekemään – olit sitten ekaa tai sadatta kertaa paikalla. TFW-harjoittelun idea on nimenomaan se, että kaikki treenit voi skaalata oman päivän kunnon mukaan, ja harjoittelun tulee tukea muuta elämää, ei rajoittaa sitä.

Meillä pyörii tasaisin väliajoin aloituskursseja, mutta kurssin käyminen ei ole edellytys TFW-harjoittelun aloittamiselle. Jos oikea tapa juuri sulle aloittaa askarruttaa sua, saa meiltä aina kysyä!

TFW-harjoittelu liittyy taistelulajeihin ja kamppailuun

Training For Warriors – johan sen nimikin sanoo! Väite pitää kyllä osittain paikkansa, sillä TFW-metodin perustaja Martin Rooney on aikanaan valmentanut muun muassa tunnettuja UFC-ottelijoita sekä NFL-pelaajia. Martin tajusikin harjoitteita tehdessään, että treenimetodi sopii urheilijoiden lisäksi ihan meille tavallisille ihmisille, jotka haluavat voida paremmin.

TFW-saleilla ei kuitenkaan nyrkkeillä, potkita tai muuten kamppailla. Toki TFW-metodin liikevalikoimassa tottakai on liikkeitä, jotka saattavat olla tuttuja, jos on käynyt kamppailutreeneissä. Meidän urheilijoita kutsutaan taistelijoiksi, mutta tämä sanonta liittyy urheilijan henkisiin ominaisuuksiin.

TFW:llä kilpaillaan

Long story short, meillä ei kisailla. Paitsi tietysti itseä vastaan! Kuten aiemmin jo mainittiin, saman treenin voi tehdä ekakertalainen kuin kokenut konkari. Ja mikä parasta, molemmat saavat varmasti juuri sellaisen treenin, jota oma kroppa sillä hetkellä pyytää. Meidän treenien yhteydessä kyllä tehdään aika ajoin erilaisia testejä (esim. vatsalihas-, punnerrus-, leuanveto- ja sprinttitestit), mutta emme koskaan vertaile tuloksia muiden kuin itsemme kanssa.

Meillä harjoitellaan vain fyysisiä ominaisuuksia

Monesti saadaan kysymyksiä liittyen esimerkiksi saatuihin tuloksiin: Kuinka paljon keskimääräisesti vyötärönympärys on kaventunut? Kuinka paljon paino on pudonnut? Kuinka paljon treeneissä voi kiinteytyä?

Näiden kysymyksien äärellä me pyritään aina ohjaamaan keskustelu siihen, että fiilis omassa kropassa on tärkeintä. Miltä susta tuntuu liikkua? Liikunnan tulisi tuottaa meille iloa, eikä tuottaa lisää stressiä jo valmiiksi kuormittavassa maailmassa. TFW:llä jokainen treeni alkaa motivaatiotarinalla – joka saattaa kuulostaa hassulta konseptilta käymättä – tarinalla virittäydytään tuntiin ja heitetään päivän huolet hetkeksi pois. Iso osa TFW-harjoittelua ja yhteisöä onkin henkiset voimavarat. Usko pois, monet isot huolet ja murheet on saatu pienemmiksi TFW-saleilla!

Jokainen oppii vetämään leukoja TFW:llä

Leuanveto, se (v)ihastuttava liike. Sitä riemun määrää, kun taistelija saa ensimmäisen leukansa! Ennätyskello kilisee, ja koko treeniryhmä hurraa. Siltikään, jokainen ei opi vetämään leukoja TFW:llä. Pitää muistaa, että kaikki liikkeet ovat meille jokaiselle yksilöllisiä. Toinen loistaa toisessa, ja toinen toisessa.

Treeni tai elämä ei ole kuitenkaan pelkkää leuanvetoa tai penkkipunnerrusta. Tärkeintä on, että liikuttaa kehoa haluamallaan tavalla, ja nauttii siitä mitä tekee! Kaikessa yksinkertaisuudessaan TFW-metodin paras puoli on monipuoliset treenit ja kannustava yhteisö, jonka avulla sekä treeneissä että arjessa jaksaa paremmin. Mikäli sua alkoi kiinnostamaan TFW-harjoittelu, voit varata meille kokeilutunnin helposti haluamallesi päivälle täältä. Kaikissa kysymyksissä voit aina laittaa meille sähköpostia somessa tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. #HALLUSSA

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)