Treenaa kesä-heinäkuu edullisesti 179 € (norm. 268 €). Lue lisää ja osta jäsenyytesi nyt!

Yellow Week 2023: Lahjoitamme 21.-26.11.2023 välisenä aikana ostetuista jäsenyyksistä 10 % HelsinkiMission joulukeräykseen

BLACK YELLOW WEEK. Meillä TFW Stadissa ei ole tällä viikolla tarjouksia tai alennuksia. Lahjoitamme kaikista 21.-26.11.2023 välisenä aikana ostetuista jäsenyyksistä ja määräkorteista 10 % Helsinki Mission joulukeräykseen. Lahjoitus tehdään uusista jäsenyyksistä tai erillisistä kursseista (Warrior Start -aloituskurssi, Äitien Voima -tunnit). Ostetusta kuukausijäsenyydestä lahjoitetaan 10 % ensimmäisen jäsenyysjakson kokonaissummasta.

Tutustu TFW Stadin jäsenyyksiin

Muista yksinäisiä lähelläsi

Tervetuloa mukaan HelsinkiMission vuoden 2023 joulukeräykseen auttamaan heitä, joita yksinäisyys satuttaa. Yhä useampi suomalainen kärsii tänään yksinäisyydestä. Yksinäisten määrä on kolminkertaistunut viime vuosien aikana ja avun tarve on suuri. Monelle yksinäiselle joulu on vuoden synkintä aikaa.

Tutustu HelsinkiMission joulukeräykseen ja lahjoita

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)