Tule kokeilemaan huippusuosittuja TFW-treenejä. Varaa oma kokeilusi täältä!

TFW Stadi mukana Planin Tyttöjen päivässä lokakuussa 2023

TFW Stadi on mukana Plan Internationalin Tyttöjen päivässä lokakuussa 2023 (Tyttöjen päivä 11.10.2023). TFW Stadi lahjoittaa kaikista lokakuussa 2023 (1.-31.10.2023) ostetuista uusista jäsenyyksistä 10 € / ostettu jäsenyyskuukausi Planin Tyttöjen päivän keräykseen (ei koske määräkortteja tai erillisiä kursseja). Ostamalla TFW Stadin jäsenyyden tuet maailman tyttöjä siis seuraavasti:

  • 12 kk jäsenyys: 120 €
  • 6 kk jäsenyys: 60 €
  • 3 kk jäsenyys: 30 €
  • Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys: 10 €


Tutustu TFW Stadin jäsenyyksiin täällä ja osta jäsenyys nyt lokakuun aikana!

Tämän lisäksi TFW Stadin taistelijoilla on mahdollisuus lahjoittaa haluamansa summa hyvään asiaan. Mikäli haluat itsekin tukea Tyttöjen päivää tai lukea aiheesta lisää, niin tutustu Planin verkkosivuihin: https://plan.fi/tyttojen-paiva/

Maailman muuttaminen on joukkuelaji

Tiesitkö, että tytöillä on edelleen poikia heikommat mahdollisuudet urheilla ja tavoitella unelmiaan? Me haluamme tähän muutoksen.

Kansainvälinen tyttöjen päivä on 11.10. Silloin me juhlimme tyttöjen potentiaalia sekä vaadimme parannuksia tyttöjen asemaan. Tänä vuonna tyttöjen päivän teemamme on tytöt ja urheilu.

Urheilu kuuluu kaikille, myös tytöille. Kun kannustamme tyttöjä toteuttamaan itseään, koko maailmalla on tasa-arvoisempi tulevaisuus.

Oletko sinä mukana? Mitä enemmän meitä on tyttöjen puolella, sitä useampi tyttö voi seurata unelmiaan. Planin tyttösponssina edistät tyttöjen oikeuksien toteutumista.

Tutustu TFW Stadin jäsenyyksiin täällä ja osta jäsenyys nyt lokakuun aikana!

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)