Tule kokeilemaan huippusuosittuja TFW-treenejä. Varaa oma kokeilusi täältä!

Resepti: Parsakaaliletut

Parsakaali, tuo jokaisen TFW-salin hehkutettu ja fanatisoitu voimaherkku! TFW Stadin ihka ensimmäisestä blogiartikkelista löytyy nyt resepti näihin herkullisiin parsakaalilettuihin 💪🏻🥦 Nämä letut toimii loistavasti arkiruokana, väli-tai iltapalana. Tsekkaa myös inspiroivat vaihtoehdot lettujen päälle, joilla lisäät ruokaisuutta 👌🏻 Ota resepti haltuun ja kerro mitä pidit!

Kuvat ja resepti: Mari Raahenmaa

Resepti

  • 3,5 dl kypsennettyä ja soseutettua parsakaalia (n. 350 g parsakaalia keitettynä ja soseutettuna)
  • 3 kananmunaa
  • 5 dl maitoa tai kauramaitoa
  • 1,5 dl vehnäjauhoa
  • 1,5 dl grahamjauhoa
  • ½ tl suolaa
  • Loraus rypsiöljyä

Päälle:

Joko puolukoita, raejuustoa

Tai

Fetajuustoa, rucolaa, tuoretta parsakaalia murustettuna ja oliiviöljyä. Voit myös lisätä kypsiä kikherneitä.

Tee näin:

Kypsennä ja soseuta parsakaali. Jätä hieman keitinvettä mukaan niin saat tämän soseutettua paremmin. Sekoita korkeassa kannussa tai astiassa kaikki ainekset sekaisin vispilällä. Anna turvota hetken aikaa (n. 30 min). Voit tehdä lettutaikinan myös etukäteen jääkaappiin odottamaan. Paista letut kuumalla pannulla öljyssä, margariinissa tai voissa. Jos taikina tuntuu löysältä ja vaikealta paistaa, lisää vähän jauhoja taikinaan. Jauhon määrä riippuu hiemana siitä, kuinka löysää parsakaalisose on ollut.

Tarjoile puolukoiden tai raejuuston kera. Voit myös lisätä päälle murennettua fetajuustoa, pieneksi pilkottua tuoretta parsakaalia ja rucolaa. Lisää tällöin loraus oliiviöljyä päälle. Voit myös lisätä kypsiä kikherneitä joukkoon.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)