Treenaa loppuvuosi alennettuun hintaan 90 € / 4 vko (norm. 110 € / 4 vko). Lue lisää ja hyödynnä tarjous!

Resepti: Paputahna leivän päälle

Mökki- ja lomakausi on parhaimmillaan, ja tässä loistava resepti aamupalalle, välipalalle – tai oikeastaan mihin väliin vain lomailua. Paputahna tekee leivästä ruokaisamman, ja auttaakin jaksamaan myös mahdollisen kevyen lomajumpan tekemisen!

Kuvat ja resepti: Mari Raahenmaa

Resepti

1 prk kypsiä valkoisia papuja
½ tl juustokuminaa
¼ tl cayannepippuria
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunanmehua
Mustapippuria myllystä
Ripaus suolaa

Tee näin:
Lisää kaikki ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Nauti leivän päällä.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)

TFW-treenit loppuvuodeksi superedullisesti

Syksyn ja arjen tullessa kipinä liikuntaan voi olla kuitenkin haastava löytää. Lähde mukaan TFW Stadin huikeaan ja iloiseen treeniyhteisöön, ja kohta et maltakaan odottaa seuraavia treenejäsi. Tällä edullisella jäsenyydellä treenaat loppuvuoden joustavasti kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla hintaan 90 € / 4 vko (norm. 110 € / 4 vko).