TFW-Stadi-logo-official

TFW Stadi 🖤
I love me -messut

i_love_me_logo
i_love_me_logo

Tervetuloa TFW-messuständille

TFW-messuständillä pidetään hauskaa koko I love me -messujen ajan! Tule käymään ja kuulemaan lisää TFW-metodista, kehittämään itseäsi TFW Warrior Lab -treeniklinikalle ja tietysti nappaamaan meidän huikeat messutarjoukset! Osastomme sijaitsee lähellä Areena-lavaa, osaston numero 7P150.

Messujen aukioloajat ja muut infot löydät I love me -messujen sivuilta.

Messutarjoukset

I love me 2023 -messutarjous 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko)

I love me 2023 -jäsenyydellä treenaat kaikilla TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla (pl. erilliset kurssit) hintaan 98 € / 4 vko (norm. 125 € / 4 vko). Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva. Voit itse valita aloituspäivämäärän verkkokaupasta, aloituspäivä oltava kuitenkin viimeistään 2.1.2024. Tarjous voimasa 16.-22.10.2023. Jäsenyyden irtisanominen voimassa olevien sopimusehtojemme mukaisesti.

Voit ostaa jäsenyyden messuosastoltamme (7P150) tai verkkokaupasta.

Huipputarjous jäsenyydestä saatavilla vain I love me -messuilta

Tuu käymään messuosastollamme (7P150), ja nappaa samalla treenit TFW Stadiin superedullisesti. Tämä tarjous nähtävillä ja saatavilla vain I love me -messuilta 20.-22.10.2023 välisenä aikana.

TFW Warrior Lab -treeniklinikka

Haluaisitko saada vinkkejä ammattitaitoisilta TFW-valmentajilta johonkin tiettyyn liikkkeeseen, tai tulla muuten vaan kokeilemaan TFW-treenejä? Tuu meidän kanssa viemään maastaveto, penkkipunnerrus tai vaikka kahvakuulaheilautus uudelle tasolle. Kaikille avoin TFW Warrior Lab -treeniklinikka messuosastollamme 7P150.

TFW-ohjelmaa messuilla

MIKÄ IHMEEN TFW? -ESITYS MESSUJEN AREENA-LAVALLA JOKA PÄIVÄ

TFW Helsinki & TFW Stadi tuovat ensimmäistä kertaa Areena-lavalle TFW Blueprint -esityksen. Tämän esityksen aikana saat maistiaisen TFW-tuntien energiasta ja pääset kuulemaan sekä näkemään mitä suosituilla TFW-tunneilla tehdään. Esityksen aikana kurkistetaan tehokkaille TFW Hurrikaani & Circuit -tunneille, lihasvoimaa kehittäville TFW Voima -tunneille, unohtamatta monipuolista Speed & Strength -tuntia! Nähdään Areena-lavalla. HALLUSSA!

ESITYSAJAT:

 • Pe 20.10.2023 klo 14:30-15:00
 • La 21.10.2023 klo 12:30-13:00
 • Su 22.10.2023 klo 12:00-12:30

Varaa ilmainen näytetunti TFW Stadissa

Kokeilutunnin varataksesi voit myös laittaa meille vapaamuotoisen viestin sähköpostitse info@tfwstadi.com tai soittaa asiakaspalveluumme 010 319 0780,  autamme sinua mielellämme!

Miten löydät itsellesi sopivan kokeilutunnin?
Kaikki lukujärjestyksemme mukaiset Hurrikaani ja Circuit -tunnit soveltuvat ensikertalaiselle. Voit valita itsellesi sopivan tunnin alla olevasta listasta.
Valitse seuraavaksi, minä päivänä haluat tulla tunnille.
Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kaiken tämän saat TFW Stadissa

 • TFW Stadin ammattivalmentajien ohjaamat tehokkaat harjoitukset lukujärjestyksemme mukaisesti
 • Helppolukuisen ja todella kattavan TFW Warrior Shred -oppaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi tukemaan.
 • Pääsyn salimme omaan, tsemppaavaan ja innostavaan TFW Stadi Warriors Facebook-ryhmään
 • Motivoivan ja tukevan yhteisön harjoittelusi tueksi

Sopiiko TFW-harjoittelu varmasti minulle?

 • Sadat TFW-treenaajat ovat löytäneet liikunnan ilon ja samalla uuden rakkaan harrastuksen tukemaan omaa arkea
 • Maailmanlaajuisesti yli 10 000 ihmistä tällä hetkellä saa tuloksia TFW-metodin voimin
 • TFW-harjoittelu soveltuu kaikille lähtötasosta ja aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta
 • Lähde mukaan innostavaan treeniyhteisöön, josta voit saada uuden harrastuksen lisäksi elämänmittaisia ystäviä!

Usein kysytyt kysymykset

TFW-treenit sopivat kaikille, jotka haluavat pitää itsestään huolta sekä fyysisesti että henkisesti. Toiminnallisten TFW-treenien avulla kehität itseäsi, kasvatat voimatasojasi ja saat onnellista fiilistä arkeesi. Jos kuitenkin haluat kokeilla ennen ostopäätöstä, niin varaa itsellesi ilmainen kokeilutunti!

Pärjäät ihan varmasti! Kaikissa treeneissä jokainen liike käydään läpi ammattitaitoisen valmentajan avustuksella, ja jokainen urheilija tekee liikkeet oman päivän kuntonsa mukaan. Lisäksi kokeneet TFW-taistelijamme auttavat ensikertalaisia!

Meillä TFW Stadissa tunneille on mahdollista osallistua arkena aamuisin (klo 6.30-8.30), lounasaikaan (klo 11.00-12.00) ja iltaisin (klo 16.00-20.00). Tämän lisäksi lauantaina aamupäivästä voi käydä nappaamassa energisen startin viikonloppuun treeneistä!

Tämä on tietysti yksilöllistä, mutta keskiverto TFW Stadin asiakas käy treeneissä 2-3 kertaa viikossa. TFW-metodin mukaisesti treenataan 4Days4Ever, eli neljä kertaa viikossa loppuelämän – tämä ei kuitenkaan ole vaatimus! Kaikki treenaavat oman fiiliksen, arjen aikataulujen ja oman jaksamisensa mukaisesti. Yksikin treeni viikossa on parempi kuin ei yhtään!

Kyllä voit. Meille käy kaikki liikunta- ja hyvinvointiedut (Smartum, Edenred, ePassi). Mikäli sinulla on enemmän saldoa liikuntaetupalvelusta, voit maksaa sitä meille myös ennakkoon, jolloin se kuitataan automaattisesti tulevilta laskuiltasi.

Mikäli sairastut, voit hakea hyvitystä jäsenyyteesi sopimusehtojemme mukaisesti. Hyvitämme jäsenyydestä lääkärintodistusta (10 vrk omavastuu).

Pidempiin jäsenyyksiimme (12 kk, 6 kk, 3 kk) kuuluu veloituksettomat tauko-oikeudet. 12 kk jäsenyyden aikana voit pitää taukoa neljä viikkoa, 6 kk jäsenyyden aikana kaksi viikkoa ja 3 kk jäsenyyden aikana yhden viikon. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys on voimassa kerrallaan neljä viikkoa, eikä sisällä erillistä tauko-oikeutta.

TFW-metodi jakaantuu karkeasti kahteen erilaiseen treenimuotoon – Voima-tunnit (Voima 1 ja 2) kehittävät lihaskuntoa ja Hurrikaani/Circuit-tunnit (Hurrikaani/Circuit 1 ja 2) taas kestävyyttä ja aerobista kuntoasi. Jos käyt treeneissä esimerkiksi kolme kertaa viikossa, niin kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita Voima-tunnit ja näiden lisäksi yksi Hurrikaani/Circuit-tunti viikko-ohjelmaasi.

Edellä mainittujen lisäksi viikko-ohjelmastamme löytyy myös Speed&Strength-tunti, joka on Voima- ja Hurrikaani-tuntien sekoitus. Tällä todella suositulla tunnilla voit korvata esimerkiksi Hurrikaani/Circuuit-tunnin!

Jäsenenämme voit aina kysyä neuvoja valmentajilta tuntien yhteydessä  tai laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Tässä tapauksessa kolme kuukautta ostohetkestä voimassa oleva 10 kerran kortti voisi olla sinulle oiva valinta. 10 kerran kortti oikeuttaa kaikille lukujärjestyksemme mukaisille tunneille. Pääset ostamaan 10 kerran kortin verkkokaupastamme täältä.

Oston yhteydessä sinulle aktivoidaan tunnukset varausjärjestelmäämme, joka toimii niin verkkoselainversiona että mobiilisovelluksena (iOS ja Android). Saat ohjeet varausten tekemiseen tilauksesi yhteydessä. Ongelmatilanteissa voit aina laittaa meille viestiä sähköpostitse info@tfwstadi.com.

Jäsenyytemme laskutetaan neljän viikon laskutusjaksoissa. Ensimmäinen lasku saapuu sähköpostitse, jonka yhteydessä saamiesi ohjeiden avulla voit tilata itsellesi e-laskun helpottamaan omaa arkeasi.

Jäsenyys tulee irtisanoa sähköpostitse info@tfwstadi.com viimeistään 28 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkamista. Tarkemmat ohjeet irtisanomiseen löydät sopimusehdoistamme.

Mahtavaa! Laita meille viestiä verkkosivujen chat-ikkunassa (oikeassa alalaidassa) tai sähköpostitse info@tfwstadi.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. :)

Kaipaatko apua?

Mahtavaa, että olet viihtynyt sivuillamme näin kauan! Jos sulla on kysymyksiä tai haluaisit keskustella meidän kanssa tarkemmin, niin täytä oheinen lomake – me olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä! :)