Ilmaiset näytetunnit lokakuun jokaisena lauantaina

Tervetuloa testaamaan TFW-treeniä

TFW Stadin itsenäistymisen kunniaksi järjestämme lokakuun neljänä lauantaina ilmaisia näytetunteja uusille halukkaille treenaajille. Jos olet nykyinen TFW Stadin asiakas, niin voit ehdottomasti napata kaverisi ja tulla mukaan treenaamaan tunnille!

Tunnit järjestetään seuraavina ajankohtina:

  • La 16.10.2021 klo 12.00-13.00 (täynnä)
  • La 23.10.2021 klo 12.00-13.00 (täynnä)

Mukaasi tunnille tarvitset vain sisäurheilukengät, treenivaatteet ja vesipullon.

Jos haluaisit tulla kokeilemaan TFW-treeniä, mutta yllä mainitut ajankohdat eivät sovi sinulle, ei hätää – olet tervetullut kokeilemaan milloin vain! Tsekkaa harjoitusaikamme ja varaa ilmainen kokeilutunti Aloittaminen-sivun ohjeiden mukaisesti.

Askarruttaako tai epäilyttääkö?

Ihan mahtavaa, että olet kiinnostunut treenaamisesta TFW Stadissa. Jos jokin asia mietityttää, laita meille viestiä tai soita suoraan Karoliinalle!

Karoliina Salonen

Päävalmentaja, asiakaspalvelu
info@tfwstadi.com
+358 (0)44 911 4554

Varaa näytetunti

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

TFW Stadin tiimi antaa kaikkensa

TFW Stadi on lokakuussa 2021 itsenäistynyt TFW Helsingin pikkusisar. Tämä Stadin Smaragdi on avattu Kamppiin Ruoholahdenkadulle jo huhtikuussa 2018, ja nyt on aika laittaa uuden omistajaporukan myötä uusi vaihde silmään!

Pitkäaikainen Stadin päävalmentaja Karoliina Salonen istuu ohjaamossa. Pelkääjän paikalla istuu markkinoinnin sekä myynnin moniosaaja Mikko Salonen, kyydissä istuu myös talousguru Juha Riippi, intohimoinen urheilija ja musiikkimies Ossi Saarinen sekä viiniasiantuntija ja somespesialisti Anton Varho.

Tunneilla yhdistellään monipuolisesti välineillä, sekä omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Tutuiksi tulevat niin maastavedot, kyykyt, punnerrukset kuin leuanvedotkin. Voima 1 -tunnin pääpaino on ylävartalon lihaksien voiman kehittämisssä, kun taas Voima 2 -tunnilla painotus on jalkojen ja alavartalon lihaksissa. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille ja jokainen harjoitus suoritetaan oman tason mukaisesti osaavien valmentajien ohjeistuksella.

Osta jäsenyys

Olet enää askeleen päässä TFW-treeneistä, me lämmitämme salia jo sua varten. Osta jäsenyys sivuiltamme ja tule mukaan treenaamaan jo tänään!

Lokakuun ilmaiset näytetunnit

TFW Stadin itsenäistymisen kunniaksi järjestämme lokakuun neljänä lauantaina ilmaisia näytetunteja uusille halukkaille treenaajille. Jos olet nykyinen TFW Stadin asiakas, niin voit ehdottomasti napata kaverisi ja tulla mukaan treenaamaan tunnille!